Hawk Future vs IKEA Markus

Emirhan Abalı

Çalışkan

Arkadaşlar bu iki koltuk arasında kaldım. Açıkçası oyun amacı ile değil çalışma amacı ile bir koltuk seçmek istiyorum. Günlük 12 saatten fazla kullanacağım. Boyum 177 cm, kilom 84 kg. Hangi koltuğu önerirsiniz veya başka bir öneriniz var mı? Sağlam ve rahat olması benim ana önceliğim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
İki koltuk arasında kaldıysanız, kesinlikle Markus modelini öneririm. Ancak bu modelde ayarlanabilir kolçak ve boyun desteği bulunmuyor. Bu özellikler sizin için olmazsa olmaz değilse, Markus ömürlük bir koltuk diyebilirim. Önemli bir nüans, kolçakların masanızın altına sığmama ihtimali var, bu durum sizi rahatsız edebilir. Bunu hesaplamayı unutmayın.

İki koltuk arasında kaldıysanız, kesinlikle Markus modelini öneririm. Ancak bu modelde ayarlanabilir kolçak ve boyun desteği bulunmuyor. Bu özellikler sizin için olmazsa olmaz değilse, Markus ömürlük bir koltuk diyebilirim. Önemli bir nüans, kolçakların masanızın altına sığmama ihtimali var, bu durum sizi rahatsız edebilir. Bunu hesaplamayı unutmayın.
Ben de Markusa yakın hissediyorum maalesef yaşadığım şehirde Ikea yok deneme şansım olmayacak ama ikea beni hayal kırıklığına uğratmaz diye düşünüyorum , hesaplayacağım bilgilendirme için teşekkür ederim

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt