mythsword

Uzman
Arkadaşlar merhaba ürün Amazon'da indirimde 6999TL'ye satılıyor. Boyum 175 civarı Kilom ise 55 civarı. Büyük olan oyuncu koltuklarını daha önce test ettiğimde rahat edememiştim çok büyük gelmişlerdi belki zamanla alışılabilir bilmiyorum. Sizce bu model bana uygun olur mu açıklamasında Max boy 160 Max kilo 80 yazmışlar ama ürün ölçülerine baktığımda o kadar da ufak bir ürün değil şu anki kullandığım ofis sandalyesiyle karşılaştırdım boyutlarını ofis sandalyesinden büyük. Ürünü sipariş ettim kargoya verilmedi henüz geri dönüşlerinizi bekliyorum.
https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Future-Koltuğu/dp/B0CXT2WXLP/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ürün Amazon'da indirimde 6999TL'ye satılıyor. Boyum 175 civarı Kilom ise 55 civarı. Büyük olan oyuncu koltuklarını daha önce test ettiğimde rahat edememiştim çok büyük gelmişlerdi belki zamanla alışılabilir bilmiyorum. Sizce bu model bana uygun olur mu açıklamasında Max boy 160 Max kilo 80 yazmışlar ama ürün ölçülerine baktığımda o kadar da ufak bir ürün değil şu anki kullandığım ofis sandalyesiyle karşılaştırdım boyutlarını ofis sandalyesinden büyük. Ürünü sipariş ettim kargoya verilmedi henüz geri dönüşlerinizi bekliyorum.
https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Future-Koltuğu/dp/B0CXT2WXLP/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1
  • Koltuğun o kadar da küçük olmadığını belirttiğin için, eğer mevcut ofis sandalye ölçümünla karşılaştırınca daha büyük bulduysan, çok kötü bir deneyim yaşamayabilirsin.
  • Belirtilen maksimum boy ve kilo sınırları, genellikle koltuğun tasarımına ve konforlu bir oturum için ideal limitlere göre ayarlanmıştır. Ancak, bu sınırlamalar herkes için geçerli olmayabilir.
  • Eğer daha önce büyük oyuncu koltukları konforlu gelmediyse, bu modelin yapısının sana uygun olup olmadığını denemeden kesin olarak söylemek zor.
  • Eğer geri göndermekte bir sorun yoksa, koltuğu denedikten sonra konfor durumuna göre geri iade etmeyi düşünebilirsin. Kargo sürecini göz önünde bulundur, zamanında geri gönderimi yapabilirsin.
  • Ek olarak, "Maks. Boy 160 cm" yazısı, belki de kullandığın sandalye ile kıyaslandığında yalnızca öneri niteliğinde olabilir. Kullanım sırasında gerçekten rahatsızlık yaşarsan geri bırakabilirsin.
  • Sonuç olarak, siparişini bekleyip gelince deneyimleyerek karar vermen en iyi yol olacaktır.