ali akkuş

Çalışkan
Merhaba. HAWK GAMING HK255 Membrane LCD RGB klavye bugün elime geçti. Klavye oldukça sessiz; eğer gerçekten sessiz bir klavyeye ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Tek sorunu, alışmanın biraz zor olması. Klavye küçük ve internet kafelerdeki klavyelere hiç benzemiyor. İlk başlarda kullanırken zorlanabilirsiniz ama sonradan alışıyorsunuz. Bir de keşke sol alttaki Shift tuşunun yanında “<” tuşu olmasaydı, çünkü o tuş yüzünden Shift tuşu küçük kalmış. Eli büyük olan kişiler, Shift’e basmaya çalışırken istemeden bu tuşa basabiliyor.

RGB ışığını kapatmak istiyorsanız Fn tuşunu basılı tutarken yön tuşlarından yukarı veya aşağıya basarak ışık seviyesini artırıp azaltabiliyorsunuz. Hatta komple kapatabiliyorsunuz. Bu özellik gerçekten güzel olmuş. Ayrıca kompakt ve küçük tasarımı sayesinde çok yer kaplamıyor.

LCD ekranında “şarj %100” yazıyor ve şarj durumunu gösteriyor. Bunun yanında bağlantı tipini de ekranda görebiliyorsunuz. Yani klavyeyi kendi dongle’ı ile mi yoksa Bluetooth ile mi kullandığınızı ekrandan takip etmek mümkün.

Sonuç olarak, sessizlik konusunda hiç şüpheniz olmasın. Gerçekten çok sessiz, geceleri bile rahatça kullanılabilir ve ses çıkarmaz. Ben zaten bu yüzden almıştım ve gerçekten “sessiz” kelimesinin hakkını veriyor. Fiyat-performans ürünü olarak tavsiye ediyorum. İyi günler, satıcıya teşekkürler.

IMG_20250924_132107.webp

IMG_20250924_132148.webp

Son düzenleyen: Moderatör: