Vaper06

Uzman
Mandal sabit duruyor yukarı aşağı oynamıyor acaba biraz daha mı bastırmak gerekiyor? Mandal yukarıda duruyor şu an sanırsam ama yaylanma yok, yuvarlak kutuyu çevirirsem sorun çözülür mü?

Model: Hawk Fab.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mandal sabit duruyor yukarı aşağı oynamıyor acaba biraz daha mı bastırmak gerekiyor? Mandal yukarıda duruyor şu an sanırsam ama yaylanma yok, yuvarlak kutuyu çevirirsem sorun çözülür mü?

Model: Hawk Fab.
Yuvarlak aleti çevirirseniz yaylanma sertliği ayarlanır hocam. Fab serisinin birsürü modeli var detay verir misiniz?

Yukarı aşağı bir yaylanmadan mı bahsediyorsun? Koltuğun öyle bir özelliği yok. Silindirler açık metali örtmek için var. Koltuğu yükseltip alçaltma durumunda örtü vazifesi görüyor.

Soldaki mandalı aşağı indirebilirsiniz, bastırmanız gerekiyor.
Dediğinizi bir deneyeceğim bakalım.

Yukarı aşağı bir yaylanmadan mı bahsediyorsun? Koltuğun öyle bir özelliği yok. Silindirler açık metali örtmek için var. Koltuğu yükseltip alçaltma durumunda örtü vazifesi görüyor.

Hocam mesela şu koltuktaki gibi bir özellik bunda yok mu emin misiniz? Bu yer yaslanma ayarının sertliği ayarlandığı hakkında bir sürü yorum okumuştum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-01 185419.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-01 185419.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 52
Ben oturduğun zaman ağırlığın ile aşağı yukarı yönlü bir yaylanma olmadığından bahsettim. Bahsettiğin uzun kol yukarıdayken (koltukla kol arasında el girecek kadar boşluk kaldığı haliyle) geriye doğru esneme yapıyor koltuk. Oturduğun şekliyle yuvarlak dönen mekanizmayı sağa döndürerek daha yumuşak hale getirebilirsin.