Vaper06
Uzman
Bu şekilde duruyor aşağıya ittiriyim yukarıya mı? Nereye bastırsam onu bilemedim.
Bu şekilde duruyor aşağıya ittiriyim yukarıya mı? Nereye bastırsam onu bilemedim.
Hocam sanırsam benim attığım başka bir video vardı ya topuzu çevirmekle alakalı olayı var benceBenim koltukta (aynısı) kol bu şekilde durduğu haliyle geriye doğru yatıyor.
Hocam sanırsam benim attığım başka bir video vardı ya topuzu çevirmekle alakalı olayı var bence
Topuzu oturduğun haliyle eğilip sağ tarafa doğru en sona kadar çevirdiğin zaman biraz daha gevşiyor ve hareket daha rahat yapılıyor. Bu arada salıncak gibi yalnızca yaslanarak rahat şekilde sallanacak bir hale gelmiyor ayaklarınla parmak ucuna kalkıyor gibi koltuğu arkaya itmek gerekiyor.
Yukarıda attığım resimdeki gibi duruyor mandal yaylanma oluyor ama mandal aşağı yukarı oynatıyorum oynamıyor sizde öyle mi?Bu şekilde duruyor aşağıya ittiriyim yukarıya mı? Nereye bastırsam onu bilemedim.
Daire kutuyu döndürün sertliği ayarlanacak.Yukarıda attığım resimdeki gibi duruyor mandal yaylanma oluyor ama mandal aşağı yukarı oynatıyorum oynamıyor sizde öyle mi?
Kutuyu döndürdüm mandal oynama yok. Videolarda görüyorum adam mandalı aşağı ittiriyor tak diye aşağıda duruyor, mandalı yukarı ittiriyor tak diye yukarıda duruyor.
Sizin mandal oynamıyor mu?Kutuyu döndürdüm mandal oynama yok. Videolarda görüyorum adam mandalı aşağı ittiriyor tak diye aşağıda duruyor, mandalı yukarı ittiriyor tak diye yukarıda duruyor.