masiva

Çalışkan
Yaklaşık 4 gün önce kendi sitelerinden sipariş verdim, ancak aradan 4 gün geçmesine rağmen koltuğun durumu hâlâ "hazırlanıyor" olarak görünüyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Kargo size kaç günde ulaştı ya da hiç ulaştı mı? Bu sorularıma cevap verebilecek dostlara şimdiden çok müteşekkir olurum. <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak etme gayet güvenilir firma. 2 sene önce 4-10 gün içinde kargoya verilir şeklinde çalışıyorlardı şimdi durum nedir bilmiyorum.

Hatta güvenilirlik açısından şöyle bir şey anlatayım. Koltuğumun kopçaklarının biri kırıldı. Talep oluşturduktan sonra hemen yenisini yolladılar. Müşteri memnuniyeti ve destekleri iyi bir firma.

Merak etme gayet güvenilir firma. 2 sene önce 4-10 gün içinde kargoya verilir şeklinde çalışıyorlardı şimdi durum nedir bilmiyorum.

Hatta güvenilirlik açısından şöyle bir şey anlatayım. Koltuğumun kopçaklarının biri kırıldı. Talep oluşturduktan sonra hemen yenisini yolladılar. Müşteri memnuniyeti ve destekleri iyi bir firma.
Güvenilirlik açısından bir sorun yok, fakat kargo süresinin neden bu kadar uzun olduğunu merak ediyorum. Sonuçta sandalyeyi yeniden tasarlamıyorlar ya? Mutfak sandalyesine oturmaktan, ayıptır söylemesi, bazı yerlerim ağrımaya başladı. Canım sıkkın ama cevabın için teşekkür ederim. <3

Web sitemiz üzerinden verilen siparişleriniz 4-10 iş günü içinde, özel tasarım siparişleriniz ise 10-15 iş günü içinde kargoya teslim edilmektedir. Kargonuz yola çıktığında, e-posta ve SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Dediğim gibi hala aynı teslimat koşulları geçerli. Sipariş aşamasında da belirtiliyor zaten...