Hayalinizdeki kız modeli nedir? Kızlarla işim yok ama olsaydı 170 boyunda çoğunluk düz saç önler çok hafif dalgalı siyahı andıran koyu kahve göz ve siyah saçlı çok hafif kaslı olsun isterdim 65-70 kg bandında olsun isterdim.
175 boyunda olsun. Hafif balık etli, ama hafif. Sarışın severim. Zeki olmalı. Okumuş ve bitirmiş olmalı. Kıskanç olabilir ama yeteri kadar. Göz rengim fark etmez ama mavi veya yeşil olsa tadından yenmez.

Kral açıklamaya gerek bile yok, Ruh olarak, fiziki olarak biraz da olur çok da olur bana farketmez, düşünce yapısı olarak, zevk olarak, yardımseverlik tarzı vijdan düşünceleri olarak benim ile "EŞ" olacak kadar aynı olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigara, alkol vb şeyleri kullanmasın.

Uzun boylu, 184-200 cm. Uzun boy önemli :)

Zayıf olmasın, balık etli olabilir veya boyuna göre ideal kilodan az fazla olabilir ama zayıf istemezdim.

Pick me, bağımlı, ağzından küfür eksik olmayan, saygısız, küfürbaz, bakımsız birisini istemezdim.

Saygılı, sadık, nazik, pozitif ve felsefe, psikoloji alanında bilgili bir hanımefendi isterdim.

Spor geçmişi varsa güzel olur, şart değil ama sporcu olduğum için onunda sporla ilgilenmesini isterdim.

Popüler kültür kölesi olmasın yeterli, saçma salak hareketleri de olmasın, nazik, çok açık saçık olmayan saygılı bir hanımefendi olması yeterli aslında.

Kız modeli olarak bu.
2024-08-29_00-14-17_4703.webp

Biraz daha olgun kadın modeli olarak bu. İkisini de tam olarak kendi zevkime göre çizdirdim.
2024-08-04_01-21-58_4937.webp