Bir telefon hayalim olmadı fakat alacak olsaydım, elimde MacBook olduğu için ekosistem açısından iPhone alırdım. Bu arada günde telefonu elime 3-4 kez alıyorum sadece, pek ihtiyacım olan bir şey değil. :) Şu anda da Samsung A8 2018 kullanıyorum.

S24 Ultra hayalim. İnşallah gerçekleştireceğim bir yerden para bularak ya da bir şeyleri satarak.
Şu anda kullandığım S21 FE çöpü.

15 pm kullanıyorum. Hayalini kurabileceğim ya da satın alabileceğim daha üst seviye bir şey yok. Zaten olsa onu da ben alırdım.
Memnun musunuz? İnternette söylenilen kronik sorunlardan her hangi birini yaşadınız mı? Yakın zamanda S24U(çıkınca), Find x7 ultra (çıkınca), OnePlus 12 veya 15 Pro alacağım onun için soruyorum.

Memnun musunuz? İnternette söylenilen kronik sorunlardan herhangi birini yaşadınız mı? Yakın zamanda S24u(çıkınca), find X7 Ultra (çıkınca), OnePlus 12 veya 15 Pro alacağım onun için soruyorum.

Tek gereğinden fazla ısınma sorunu var oyun oynarken. Oyun oynuyorum bir zahmet ısınsın yani o da. Onun dışında hiçbir sorunum yok. Titanyum kullanmasalardı keşke. 14 Pro da kullandım ama böyle değildi. Olması gereken değerlerin 2-3 derece üstünde ama yine de memnunum.