Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bunak nedir?Baştaki beyaz saçlı adam gitse yeter. Geçen bunak dedim diye ban yedim. Yeni terimler bulmam lazım.![]()
Kimi zaman yaptıklarını hatırlamayan, ne dediğini bilmeyen kişi, aklını yitirmiş… gibi anlamlara geliyor bizim bölgemizde.
Her şeyin ucuz ve huzurlu bir ülke. Biz nasıl diğer ülkeleri kıskanıyorsak bizde böyle olmalıyız.
Kesinlikle ve kesinlikle AB üyesi olmamalıyız. Bırakın bu hayalleri. Referandum yapılacak olsa halkın %70’i hayır der. AB’nin ne olduğunu da görmüş olduk. Adamlar da bizi istemiyor. Bu hayallerden vazgeçin. BRICS daha mantıklı. Şurada birkaç yıl sonra Kıbrıs ve Yunanistan ile savaşa girecen sence alırlar mı? Ermeni Soykırımı’nı (?) tanınmamızı istiyorlar, tanıyalım mı? Kürtlere sözde vatan mı verelim? Camileri kapatıp kilise mi yapalım? O kadar küçük AB ülkelerinin yükünü mü üstlenelim? Bırakın bu işleri yaBenim hayalimdeki Türkiye AB üyesi, laik, eğitimli, özgür, enflasyonun yüzde 2 anca olduğu bir Türkiye.
Refah seviyesi yüksek bir Türkiye yeterli. Zaten bu olduğu zaman geriye kalan kötülükler de düzelecek.
MiniRayss
Uzman
İsviçre veya avrupa ülkeleri gibi biraz sakin ve her şeyin yola girmiş olduğu, insanların ya bunları demek boş.
2012 ye dönsek yeter bence.
2012 ye dönsek yeter bence.
15 yıl önceki Türkiye olsa kafi hayale lüzum kalmıyor.
Hayal kuracaksak sömürü yapmadan globalde tanınmış bir çok (elektrik elektronik, vasıta, mercek sistemleri, silah, sinema film) ürün çıkarmış ve Pasaportu değerli olan, yani pasaportumuzla her ülkeye girebildiğimiz son olarak sınır güvenliği üst düzey olan bir ülkedir.
Hayal kuracaksak sömürü yapmadan globalde tanınmış bir çok (elektrik elektronik, vasıta, mercek sistemleri, silah, sinema film) ürün çıkarmış ve Pasaportu değerli olan, yani pasaportumuzla her ülkeye girebildiğimiz son olarak sınır güvenliği üst düzey olan bir ülkedir.
Scania V8
Uzman
İsveç'in yerinde olan bir Türkiye. Soğuk, dertsiz, tasasız....Benim hayalimdeki Türkiye AB üyesi, laik, eğitimli, özgür, enflasyonun yüzde 2 anca olduğu bir Türkiye.
emilbreivik
Uzman
Benim hayalimdeki Türkiye AB üyesi, laik, eğitimli, özgür, enflasyonun yüzde 2 anca olduğu bir Türkiye.
Tüm yazdıklarınıza katılarak eklemek gerekirse; koyun sürüsüz, uzun şahsın ve sülalesinin olmadığı, bir Türk'ün yönettiği Türkiye.