Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 5
Yani, hayata geldiğimden pek memnun olduğum söylenmez. Ama gelmişim işte, yaşayıp zamanı gelince öleceğim yapacak bir şey yok. Ölüm her zaman korkunç gelse de, bir yandan o kadar da kötü gelmiyor. Çok garip bir şey ya gerçekten, seni hayata bağlayan ve mutlu hissettiren tonlarca şey olsa bile içinde bir yerlerde bir boşluk oluyor insanın. En azından kendim adına söylüyorum.
Son sınıfım. Sabah sekizde çıkıp akşam sekizde çıkıyorum. Cumartesi ise sabahtan Adana Mısır Çarşısı, Büyüksaat, Küçüksaat, Çakmak Caddesi tarafındayım. İş güç eğlence peşindeyiz. Pazar da ya Mersin’e giderim ya da günübirlik köye giderim.
Cengiz
Uzman
Son sınıfım. Sabah sekizde çıkıp akşam sekizde çıkıyorum. Cumartesi ise sabahtan Adana mısır çarşısı, büyüksaat, küçüksaat, çakmak caddesi tarafındayım. İş güç eğlence peşindeyiz. Pazar da ya Mersin'e giderim ya da günübirlik köye giderim.
Boş durmamak en güzeli hocam.
Okuldan eve geldikten sonraki o 3 saat dehşet kötü geçiyor hocam ama uykumuz yok yorgunuz napalım
Veneficus
Gelişen
Çoğu zaman keşke bir kedi olarak doğsaydım diyorum.
- Makaleler
- 1
Elimde çok eski fotoğrafların olduğu bir anı albümü var ve resimlerdeki kişilerin çoğu artık hayatta değil. Neredeyse hiçbirini tanımıyorum sadece yaşlı ninem aklına geldikçe anlatıyor. Günü geldiğinde hepimiz bir fotoğraftan ibaret olacağız, hayat böyle.
Cengiz
Uzman
Elimde çok eski fotoğrafların olduğu bir anı albümü var ve resimlerdeki kişilerin çoğu artık hayatta değil. Neredeyse hiçbirini tanımıyorum sadece yaşlı ninem aklına geldikçe anlatıyor. Günü geldiğinde hepimiz bir fotoğraftan ibaret olacağız, hayat böyle.
Ne yazık ki...seni hatırlayan son kişi de öldükten sonra sanki dünyaya hiç gelmemiş gibi olacaksın.
- Makaleler
- 1
Kime kalmış mal mülk dünya.Ne yazık ki...seni hatırlayan son kişi de öldükten sonra sanki dünyaya hiç gelmemiş gibi olacaksın.
- Makaleler
- 1
Selam. Hayatınız nasıl, neler yapıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
Imkani olana, yaşayabilene güzel. Diğer turlu acimaz ve zor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-