Hayat nasıl gidiyor, nasılsınız?

Sende mi karektersiz birisi tarafindan yüzüstü birakilip terk edildin?
Evet. Burası Techolay Sosyal olduğu için ancak ''karaktersiz'' diyebiliyorum. Ama kafaya fazla takmamalıyız bence. Kız/Kadın her yerde var.

@ProfTech Sizinde kafaya takmayıp hayatı yaşamanızı tavsiye ederim hocam. Değersiz insanlar için üzmeyin kendinizi. Değmez çünkü. Sizin gibi değerli bir insanı bırakan kimi bırakmaz?

Son düzenleme:
Evet. Burası Techolay Sosyal olduğu için ancak ''karaktersiz'' diyebiliyorum. Ama kafaya fazla takmamalıyız bence. Kız/Kadın her yerde var.
Şahsen yıkıldım kendimi hic iyi hissetmiyorum. Tüm sözleri vs. yalanmis. Aptal gibi inandım.

@ProfTech Sizinde kafaya takmayıp hayatı yaşamanızı tavsiye ederim hocam. Değersiz insanlar için üzmeyin kendinizi. Değmez çünkü. Sizin gibi değerli bir insanı bırakan kimi bırakmaz?
Olay daha cok taze ve o kadar sozler vs. hepsini bir anda silip atti ve üzgün oldugunu soyledi. Hayatimi kaydirdi resmen zaten kotu durumdayim beni mahvetti. Bu onun icin cok kolaymis inanamiyorum hala şoktayim. 2. günüm bugun neler yasadim. Tek gercek var her sey para... Eger isim gucum olsaydi belki birakmayabilirdi. :(

Değerli bir insan oldugumu dusundugun icin tesekkur ederim. O sizin güzel ve iyi niyetiniz. <3

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt