Detaylar
Kim cevapladı?Eh işte. Hava çok sıcak ara sıra yüzüyorum. Siz nasılsınız?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Eh işte. Hava çok sıcak ara sıra yüzüyorum. Siz nasılsınız?
Evden çalışmalar devam ne diyelim. Sıcaklar bana pek etki etmiyor sanırım, geceleri bile çok esiyor diye camı kapatıp yatıyorum.
Hangi şehirdesiniz hocam?Evden çalışmalar devam ne diyelim. Sıcaklar bana pek etki etmiyor sanırım, geceleri bile çok esiyor diye camı kapatıp yatıyorum.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
İstanbul Beylikdüzü hocam.
Hiçliğin içindeki sonsuz boşluğa düşüyorum. Genç yaşımda çoğu şeye ezberim kuvvetli.
Hocam 24 şarkısını öneriyorum size. Ruhunuzdan parçalar bulursunuz
İstanbul Beylikdüzü hocam.
Hocam 24 şarkısını öneriyorum size. Ruhunuzdan parçalar bulursunuz![]()
Gençlere ve ülkeye yapılanlara ses çıkarmayan, yıllar önce ne dediyse şimdi tam tersini yapan, sahnede darbecinin elini kaldıran sözde "sanatçılar" dinlemiyorum. Zaten ruhunu satan adamı dinleyerek ruhumdan parça mı bulacak mışım?
Zeytinburnu'nda yaprak kımıldamıyordu. Tatile Bursa'ya geldim, burasıda aynı.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Gençlere ve ülkeye yapılanlara ses çıkarmayan, yıllar önce ne dediyse şimdi tam tersini yapan, sahnede darbecinin elini kaldıran sözde "sanatçılar" dinlemiyorum. Zaten ruhunu satan adamı dinleyerek ruhumdan parça mı bulacak mışım?
Size de hak veriyorum, ancak sagopanın yıllar önce tarikat mevzuları da vardı. Hep paraya bakıyor adam. Eğer karakterine bakmazsak şarkıları iyi. Yıllardır dinlerim. Son zamanlarda ben de soğudum gerçi. Daha arabesk dinliyorum şu sıralar.
Zeytinburnu'nda yaprak kımıldamıyordu. Tatile Bursa'ya geldim, burasıda aynı.
Sıcaklar etkilenen insanlar için çok zor. Gün içerisinde soğuk şeyler de içmiyorum ben, sanırım bir şekilde etkilenmiyorum sıcaklardan.
Size de hak veriyorum, ancak sagopanın yıllar önce tarikat mevzuları da vardı. Hep paraya bakıyor adam. Eğer karakterine bakmazsak şarkıları iyi. Yıllardır dinlerim. Son zamanlarda ben de soğudum gerçi. Daha arabesk dinliyorum şu sıralar.
Karakteri olmayan omurgasızların işini ancak başka bir omurgasız destekleyebilir. Bende size "kukla" şarkısını öneririm bu arada, iyi protesttir.