Hayat artık hiç çekici gelmiyor, adeta bir makine gibiyim. Sabah 7:30'ta kalkar klasik günlük rutinimi işler ve akşam 00:00 olunca da yatarım. Evet belki gün içinde gülerim ama öylesine gülerim. Hayat o eski tadı vermez. Eskiden soluduğum havada içtiğim suda bile bir güzellik vardı ama 2020 denen lanetten sonra hiçbir şey eski tadı vermiyor. Küçükken o çok hayal ettiğim PlayStation 4'e artık sahibim ama açıp oynamıyorum bile. Eskiden yapmaktan zevk aldığım şeylerden gram zevk almıyorum. Evden dışarı tek adım atmıyorum. Sosyal medya herkesi kendine bağlamış herkes 7/24 sosyal medyada nefret görüyor çevresinede belli bir oranda yansıtıyor. Sosyal medyadanda artık nefret etmeye başladım. Yapacak zevk veren bir aktivitede bulamıyorum. Bunun ergenlikle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bence bu benimle alakalı değil insanlar çok depresif ve kötümser yaratıklara dönüştü hatta bazıları kendileri dahi düşünemeyen her şeyi yapay zekaya soran varlıklar oldu. Evet bu çözüm bulunacak bir konu değil sadece içimi dökmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce de insanlar 2020'den sonra nefret dolu gergin yaratıklara dönüşmediler mi?
Bir de ben çok dengeli bir insan değilim. Kendi halimde sürekli ıslık çalarım, şarkı söylerim, saçma sapan şeyler söyler kendimi eğlendiririm. Ama insanlar nedense sürekli bana deli gözüyle bakarlar (gerçi kendilerininde pek akıllı olduğunu sanmıyorum). Sizce ben anormal miyim yoksa sadece diğerleri onlar gibi olmadığım için bana deli yaftası mı vuruyor?
Bir de ben çok dengeli bir insan değilim. Kendi halimde sürekli ıslık çalarım, şarkı söylerim, saçma sapan şeyler söyler kendimi eğlendiririm. Ama insanlar nedense sürekli bana deli gözüyle bakarlar (gerçi kendilerininde pek akıllı olduğunu sanmıyorum). Sizce ben anormal miyim yoksa sadece diğerleri onlar gibi olmadığım için bana deli yaftası mı vuruyor?
Son düzenleyen: Moderatör: