İtachi Uchiha
Yetkin
Fortnite'ın yapı mekaniği ilk zamanlar baya zorluyordu. Sonradan alışınca kolaylaştı.
Oyunların iki yüzlülüğüHOI 4'te İrlanda ile oynarken zorlandım. Kuzey İrlanda'ya saldırıp ele geçirdim ama İngiltere'nin tüm müttefiklerini toplayıp 2. Dünya Savaşını unutup 2. İrlanda soykırımına girişmesi sonucu 1 saat boyunca küfrede küfrede soykırıma uğradım.Anlamadığım şey zaten küçücük ada ülkesiyim, her şehrimde atom bombası patlatmanın ne gereği vardı?
Stellaris'te de sevimli görünen bir ırkı esaretten kurtarıp gezegenlerini onlara bıraktım. Sadece 1 saat sonra o sevimli ırk galaksinin yarısını fethetmiş halde karşıma dikilip nefes alan son bireye kadar soykırım yapacakları ilanıyla savaş başlattı. Madem o kadar güçlüydünüz gücünüzü sizi gezegene hapseden antik uygarlığa karşı kullansaydınız ya... Sonucunda dediklerini yaptılar, çaresizlik içinde kaderime razı olmuş şekilde olanları izledim.
Kabus gibi geceler...Clash Royale iksir golemi 3X destesine karşı oynadığım en zor an diyebilirim.
Fortnite strateji oyunu değil ki?Fortnite'ın yapı mekaniği ilk zamanlar baya zorluyordu. Sonradan alışınca kolaylaştı.