Hayatınız Boyunca En Çok Zorlandığınız Strateji Oyunu Neydi?

EU4 daha karışık bence. Bir ara deneyeyim dedim. HOI4'ten daha karışık oyunun 5. dakikasında kapattım sildim HOI4 girdim.
Elimi nereye atsam daha kötü oluyor, Epic Games ücretsiz dağıttı diye aslında başlayacaktım ama öyle dedin şimdi fikrim değişti

Bir ara Steam'de belli bir süreye kadar oynaması ücretsiz olmuştu o sürede ben zorlandım bildiğin direkt. Böyle tek bir oyun main edinen insan oyunu o bence
Bir şeyleri becerebildiğinin farkına varınca inanılmaz sarıyor. Cities 2'yi 1 haftada 50 saat falan oynamıştım.

League of Legends

Şaka değil baya strateji gerektiriyor. Ejderin çıkacağı zamanı, orman rotasyonunu, rakibin güçlü olduğu koridoru, takımının koridorları itip itmediğini, rakibin yeteneklerini ve takım arkadaşlarının yeteneklerini, dar alan veya geniş alanda hangi takımın güçlü olduğunu vs. daha sayamayacağım kadar çok faktör var oyunda. Bunların hepsini düşünerek anlık bir strateji geliştirmen gerekiyor oyunda.

Bir şeyleri becerebildiğinin farkına varınca inanılmaz sarıyor. Cities 2'yi 1 haftada 50 saat falan oynamıştım.
İşte Stratejini oyunlarının bana göre olayı o. Ne kadar kolay halledebilirsen veya bir şekilde halledebilirsen sarıyor. Tabii ipin ucunu tutmak lazım

League of Legends
Moba oyunlarını hiçbir zaman anlayamadım oynanış tarzını ve şu saatten sonra da başlamam rekabetçi oyunlardan uzak durmam lazım. Birde Dota 2 çok daha zor diyorlar sanırsam

HOI4'de 500 saatim var taşlar yavaş, yavaş yerine oturmaya başladı.

Başlamamış...
Kooolaay gelsin

Moba oyunlarını hiçbir zaman anlayamadım oynanış tarzını ve şu saatten sonra da başlamam rekabetçi oyunlardan uzak durmam lazım. Birde Dota 2 çok daha zor diyorlar sanırsam
Dota 2 oynamadım fakat iki oyunu da oynayan kişilerin dediklerine göre LoL'de daha fazla mekanik gerekiyormuş. Bu arada yorumu düzenleyip sebebini de yazdım yukarıda.

Dota 2 oynamadım fakat iki oyunu da oynayan kişilerin dediklerine göre LoL'de daha fazla mekanik gerekiyormuş. Bu arada yorumu düzenleyip sebebini de yazdım yukarıda.
Moba oyunlarının işte ne tür mekanikler gerektirdiğini anlayamadığım için hiç denemedim diyebilirim. Bir FPS oyunu ne kadar farklı olursa olsun amacı nerdeyse her zaman benzerdir. Moba oyunları bundan çok bağımsız ve rank kasması da yine zor türler. Yıllardır tek başlamadığım oyun türüdür kendisi hatta.

Çok araştırma yapmadım sadece eskiden LoL oynayan ve oyunlar hakkında az çok iyi fikre sahip olan kuzenimden çıkarak yazdım tabii çok daha genel bakmadım.

Aralarında en zor o sanırsam başka forumda da açtım aynı konuyu ve Hoi4'ten bile zor diyorlar
Öyle zaten. Hatta geliştiricilerden birinin forumda EU4 çok zor olduğu için geliştirici ekibinin HOI4'ü kolay yapmak istediğini yazdığını görmüştüm.
Ama yeni çıkan DLC'ler ile yine oyun karmaşıklaşıyor. 1000 saatim vardı yaklaşık 1 yıl falan oynamamıştım bir girdim supply sistemi falan değişmiş Sovyet oynarken Alman'a kapitüle oluyordum az kalsın. Meğer adam benim trenleri bombalıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…