Hayattan keyif alamama ve eskiye özlem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetmert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 28
  • Etiketler Etiketler
    mutsuzluk

mehmetmert 1

Üyecik
Merhaba, buraya yeni kaydoldum.
Hayattan keyif alamıyorum, eski günleri 2020 öncesi özlüyorum. Mesela dün AVM'ye gittim, orada kızlı erkekli oturanlar vardı. Benim 26 yaşında olmama rağmen kız arkadaşım olmadı. Sizce oradakiler acaba benim hakkımda "Bu adam yalnız" diye düşünüp acıyorlar mıdır?

Yok, kimsenin umurunda olduğunu düşünmüyorum. Kendi kafanda ne kurarsan onu yaşarsın. Bu psikolojiden çıkıp önüne bakmayı becerirsen başarılı olursun.

Kimsenin umurunda değilsiniz (yanlış anlaşılmasın, düşünme anlamında). Hayatı biraz salın; yani olursa olur, olmazsa görüşürüz tarzında bakın. Zamanla illaki arkadaşınız olacaktır. Belki de yanlış bir çok kız ve erkek arkadaştan kurtuldun. Karşına çıkacak kız, tüm hayatını olumlu yönde değiştirecek. Kafaya taktığınız sürece olumsuzluklarda boğulmaya devam edersiniz. Dediğim gibi salın, takmayın kafaya. Dünyaya bir kere geliyoruz hepimiz, stres yapmaya ve takmaya değer bir şey yok dünyada.

Doğru haklısınız teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…