mehmetmert 1

Üyecik
Merhaba, buraya yeni kaydoldum.
Hayattan keyif alamıyorum, eski günleri 2020 öncesi özlüyorum. Mesela dün AVM'ye gittim, orada kızlı erkekli oturanlar vardı. Benim 26 yaşında olmama rağmen kız arkadaşım olmadı. Sizce oradakiler acaba benim hakkımda "Bu adam yalnız" diye düşünüp acıyorlar mıdır?

Kimsenin umurunda değilsiniz (yanlış anlaşılmasın, düşünme anlamında). Hayatı biraz salın; yani olursa olur, olmazsa görüşürüz tarzında bakın. Zamanla illaki arkadaşınız olacaktır. Belki de yanlış bir çok kız ve erkek arkadaştan kurtuldun. Karşına çıkacak kız, tüm hayatını olumlu yönde değiştirecek. Kafaya taktığınız sürece olumsuzluklarda boğulmaya devam edersiniz. Dediğim gibi salın, takmayın kafaya. Dünyaya bir kere geliyoruz hepimiz, stres yapmaya ve takmaya değer bir şey yok dünyada.

Kimsenin umurunda değilsiniz (yanlış anlaşılmasın, düşünme anlamında). Hayatı biraz salın; yani olursa olur, olmazsa görüşürüz tarzında bakın. Zamanla illaki arkadaşınız olacaktır. Belki de yanlış bir çok kız ve erkek arkadaştan kurtuldun. Karşına çıkacak kız, tüm hayatını olumlu yönde değiştirecek. Kafaya taktığınız sürece olumsuzluklarda boğulmaya devam edersiniz. Dediğim gibi salın, takmayın kafaya. Dünyaya bir kere geliyoruz hepimiz, stres yapmaya ve takmaya değer bir şey yok dünyada.
Doğru, haklısınız, teşekkür ediyorum.

Merhaba, buraya yeni kaydoldum.
Hayattan keyif alamıyorum, eski günleri 2020 öncesi özlüyorum. Mesela dün AVM'ye gittim, orada kızlı erkekli oturanlar vardı. Benim 26 yaşında olmama rağmen kız arkadaşım olmadı. Sizce oradakiler acaba benim hakkımda "bu adam yalnız" diye düşünüp acıyorlar mıdır?

Hocam öncelikle bir spora yazılın, özgüveninizi arttırın hayattan keyif almaya çalışın her gün farklı bir şey deneyin. Tembel olmayın mesela bir işte çalışın motor alın ehliyet alın ( örnek veriyorum yani ).

Nasıl hissettiğinizi anlıyorum yalnızken çok düşünceli ve mutsuz hissediyorsunuz.

Hocam öncelikle bir spora yazılın, özgüveninizi arttırın hayattan keyif almaya çalışın her gün farklı bir şey deneyin. Tembel olmayın mesela bir işte çalışın motor alın ehliyet alın ( örnek veriyorum yani ).

Nasıl hissettiğinizi anlıyorum yalnızken çok düşünceli ve mutsuz hissediyorsunuz.
Yalnızken özellikle en sevdiğiniz aktivitelere zaman ayırın. Mesela ben yalnız kaldığım zaman, sürekli olarak arkada Mendebur Lemur izlerken oyun oynuyorum. Yalnız olduğumu unutuyorum bir süre.

evet hocam geçen hafta spora yazıldım çok şükür üniverstedeyken de yazılmam lazımdı ama malum sürekli ders staj olunca yazılamıyordum ama artık rahatça gidiyorum hatta orda bir abi vardı sana gardiyanlık yakışır dedi özgüvenim iyi olmuştu o an

evet hocam geçen hafta spora yazıldım çok şükür üniverstedeyken de yazılmam lazımdı ama malum sürekli ders staj olunca yazılamıyordum ama artık rahatça gidiyorum hatta orda bir abi vardı sana gardiyanlık yakışır dedi özgüvenim iyi olmuştu o an
Ben de 18 yaşındayım, yaşça benden büyüksünüz. Kendinizi sevmekle başlayın, kendinize değer verin. Benim de pek arkadaşım olmadı bu yaşıma kadar, üniversiteye bu sene başladım, part-time çalışıp motor alma hedefim var. Bir hedefiniz olsun, boşlukta kalmayın hiçbir zaman.

Bu cümleleri de dikkate alın. Spor yapan biri (özellikle daimi biriyse) bunu diyorsa, boşuna demez. Özellikle bu cümleyi dikkate al demiyorum, bu tarz cümle kuranlar daha da artacaktır. Bir tanesi bile zaman gelince çok aklına yatacak.
haklısınız hocam böyle kendini geliştiren insanlarla diyalog kurmak iyidir

inşallah alırsınız dediginiz gibi insanın hedefi olmalı boşluk olunca insan kafada kuruyor..
Ben de 18 yaşındayım, yaşça benden büyüksünüz. Kendinizi sevmekle başlayın, kendinize değer verin. Benim de pek arkadaşım olmadı bu yaşıma kadar, üniversiteye bu sene başladım, part-time çalışıp motor alma hedefim var. Bir hedefiniz olsun, boşlukta kalmayın hiçbir zaman