haklısınız hocam böyle kendini geliştiren insanlarla diyalog kurmak iyidir

inşallah alırsınız dediginiz gibi insanın hedefi olmalı boşluk olunca insan kafada kuruyor..
Aynen öyle, teşekkür ederim. Sizin de umarım daha iyi bir sosyal ortamınız olur. Ben de açık lise mezunuydum, uzun süre yalnız kaldım. Yalnızlık da bir süre sonra kafayı bozar, anlıyorum yani duygularınızı. Her şeyin hayırlısı olsun.

Şöyle bir ortamda kardeşlerin bile düşman olduğu dönemde doğru kişinin karşına çıkma ihtimali %5.
aslında hocam yanlış anlaşılmasın ülke kötülemek için demiyorumda avrupaya giden youtuberlar var ya da asya ülkelerine kolayca tanımadigin biriyle konusabiliyorlar bizim ulkemizde asansorde bile iki komsu bazen birbiriyle selamlasmiyor telefonuna bakiyor tabi selam verenlerde var

aslında hocam yanlış anlaşılmasın ülke kötülemek için demiyorumda avrupaya giden youtuberlar var ya da asya ülkelerine kolayca tanımadigin biriyle konusabiliyorlar bizim ulkemizde asansorde bile iki komsu bazen birbiriyle selamlasmiyor telefonuna bakiyor tabi selam verenlerde var
Maalesef hepsi aynı değil. Özellikle Fransa da insanlar çok suratsız, selam verdiğin zaman sanki küfür etmişsin gibi bakıyorlar.

Artık insanlardan mı, ne selam bile vermeyen, iyi günler demeyen bir topluma dönüştük.

Hemen panik yap ve elindeki her şeyi sat. (!)

Şaka bir yana, kendinizden yola çıkın. Gördüğünüz yalnız insanlara "Yazık, tek başına oturuyor." diyor musunuz? Diğer insanlar da demiyor. Kimse kimsenin umrunda olmaz.