Hayattan kopan çocuklar

Bu üç evladımız da ne yazık ki hayattan koparıldı.

Bir de kaçırılıp sınır ötesinde dağlarda eğitilen binlercesi var. Onları kimse hatırlamak istemiyor. Olay medyatik olunca herkes hümanist.

Müslüman'lik gibi kiskancligi yasaklamayan dinlerde bu tarz sapkinliklarin daha fazla goruldugune hepimiz zaten gozlerimizle sahit oluyoruz. Bastirilmis duygular, bastirilmis durtuler, tabularin insanlari sapkinlastirmakta etkisi gercekten cok buyuk. Begenmeyen karsi tezini sunsun, ben de merak ediyorum, psikoloji bilen kac kisi var bu forumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanların yaptığı kötülüklerin nedenini iyiliği, merhameti, kötülüğe kötülükle karşılık vermemeyi öğütleyen bir dine suç buluyorsunuz ya ne diyeyim.

İnsanların yaptığı kötülüklerin nedenini iyiliği, merhameti, kötülüğe kötülükle karşılık vermemeyi öğütleyen bir dine suç buluyorsunuz ya ne diyeyim.
Sadece soyleyerek olmuyor bu isler maalesef isin bir de bilimsel kismi var.

Tabii çok üzücü olaylar fakat ben şuna dikkat çekmek istiyorum ki bana göre "insanın" yaptığı kritik hatalardan biridir. İnsan "insanın yaşamasını (yaşaması derken hayatta olmasını)" iyi durum olarak görüyor (bu akıl almaz bir hatadır) mesela bir çocuk hayatın/yaşamın sıkıntısını -üzüntüsünü-kederini belli yaşa gelmiş insan gibi algılamaz. Ve sebebi ne olursa olsun aniden ölmesi esasen sanıldığı kadar kötü bir durum değildir. Fakat aynı çocuğu öldürmeden, sıkıntı, üzüntü, stres, mutsuzluk ve bunun sonucu fiziksel hastalık olacağından bu şekilde on yıllarca yaşatmak akıl almaz bir "kötülüktür" ben insan zihninin bunu maalesef "algılayamadığını" düşünüyorum. Yani bu çocuklardan birisi hayatta kaldığını ve 50 yaşına kadar akıl almaz psikolojik sorunlar yaşadığını düşünün (acı, keder, üzüntü, sıkıntı, stres) bence birçok insan "sorun yok hayatta" diyecektir. "kötü durumun" ne olduğunu kavramakta ortalama bir insanın akıl almaz eksiklikleri var diye düşünüyorum.

Gel şimdi bana Diamond haksız de. Anadolu irfanı ağabey.

Okudukça içim karardı bu kadar kötü ve vahşice islenen cinayetler icin ayri bir yasa cikartilmali ve direk idam edilmeliler. Aldiklari nesef bile israf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…