Pek detaylı anlatılacak bir durum yok ortada. Bazen bazı sitelerde diğer sitelere göre indirimli sistemler olur alırken paranızın cebinizde kalması adına diğer yerleri değil indirimli satan siteyi tercih edersiniz. Bir bütçe söylerseniz alabileceğiniz uygun bir sistem önerisi yapılabilir.
Hazır sistem konusunda Gaming.Gen.TR, diğer sitelere göre daha mantıklı. Genel olarak baktığımızda fahiş fiyatlar yok, kullanılan bileşenler zattiri zort zort marka değil. Tabii bütün sistemleri iyi değil ama genel olarak daha eli yüzü düzgün sistemler satıyorlar.
Şu anki bilgisayarımı (aynı zamanda ilk bilgisayarım) incehesap'tan almıştım ilgililer ve mağazalarına gittiğinizde yardımcı olup anlatıyorlar.
Sinerji 3 okul arkadaşım daha önce oradan sistem aldı bazı sistemler aşırı kazık kazıklandılar ama takip edersen uygun fiyatlı sistemler var sinerji de.
Gaming.gen'i herkes bilir zaten anlatmaya gerek yok ama müşteri hizmetleri kötü ve kargoda deforme vb. Şikayetler var fırsatları süper.
İtopyayı da herkes bilir itopya da güvenilir ama yine müşteri hizmetleri konusunda aşırı iyi değil gerçekten güzel fiyatlar olabiliyor.
GameGaraj bazı youtuber'ların genelde sponsor olduğu özel anlaşmalı hazır sistemler çıkan bir firma müşteri hizmetleri nasıl bilmiyorum ama fiyatlar mükemmel olabiliyor.
Teknobiyotik zaten yt kanalıydı sanırsam ve güvenilir ama fiyatlar konusunda aşırı iyi değil.
Birde Vatan bilgisayar demişsiniz vatan bilgisayar güvenilirlik ve ürününün arkasında durma konusunda cidden iyi ama genel olarak kasalar aşırı kazık ve uçuk fiyatlara oluyor. 15K'lık sistemi 22K'ya satabiliyorlar ama nadiren mükemmel fırsatlar da yakalayabiliyorsun.
Şu anki bilgisayarımı (aynı zamanda ilk bilgisayarım) İncehesap'tan almıştım ilgililer ve mağazalarına gittiğinizde yardımcı olup anlatıyorlar.
Sinerji 3 okul arkadaşım daha önce oradan sistem aldı bazı sistemler aşırı kazık kazıklandılar ama takip edersen uygun fiyatlı sistemler var Sinerji de.
Gaming.gen'i herkes bilir zaten anlatmaya gerek yok ama müşteri hizmetleri kötü ve kargoda deforme vb. Şikayetler var fırsatları süper.
İtopya'yı da herkes bilir İtopya da güvenilir ama yine müşteri hizmetleri konusunda aşırı iyi değil gerçekten güzel fiyatlar olabiliyor.
GameGaraj bazı YouTuber'ların genelde sponsor olduğu özel anlaşmalı hazır sistemler çıkan bir firma müşteri hizmetleri nasıl bilmiyorum ama fiyatlar mükemmel olabiliyor.
Teknobiyotik zaten YT kanalıydı sanırsam ve güvenilir ama fiyatlar konusunda aşırı iyi değil.
Bir de Vatan Bilgisayar demişsiniz Vatan Bilgisayar güvenilirlik ve ürününün arkasında durma konusunda cidden iyi ama genel olarak kasalar aşırı kazık ve uçuk fiyatlara oluyor. 15K'lık sistemi 22K'ya satabiliyorlar ama nadiren mükemmel fırsatlar da yakalayabiliyorsun.
Sonda Vatan'ın durumunu bahsetmişsiniz, bazı kasaları Gaming gen TR ile İtopya'yı karşılaştırdım İtopya'da 10K fazla tuttu, Gaming gen TR şikayetleri çok gibi görünüyor. İncehesap düşüneceğim yine her türlü fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.