Detaylar
Kim cevapladı?Darth Maul
Deneyimli
Orası biraz kandırmaca. Güvenlik amaçlı yaptım.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Blade Runner: Zamansız Bir Klasik yazınızın "Blade Runner hakkında daha fazla bilgi edinmek için:" kısmında IMDb ve BeyazPerde bağlantılarının ikisi de IMDb.
Son düzenleyen: Moderatör:
Darth Maul
Deneyimli
Bunu da düzelteyim, dediğim gibi içerikler bana ait değil.Blade Runner: Zamansız Bir Klasik yazınızın "Blade Runner hakkında daha fazla bilgi edinmek için:" kısmında IMDb ve BeyazPerde bağlantılarının ikisi de IMDb.
İçerikleri başka bir siteden alıp yapıştırıyorsan telif hakkı cezası gibi durumlar var dikkatli ol.Bunu da düzelteyim, dediğim gibi içerikler bana ait değil.
Elma ısıran
Üstün
Böyle bir site yapıp içerikleri kendin yazmalısın. Yoksa sorun yaşarsın + Google aptal değil artık, bunlar arama motorlarındaki sonuçlarını etkiler çok net. Siteye ziyaretçi bulamazsın. Özgün içerikler yavaş yavaş içerde biriktikçe yavaş yavaş tıklanmaya başlarsın ve bir bakarsın sinema konusunda başvurulan bir kaynak oluvermişsin. Bunlar hayal değil.
Darth Maul
Deneyimli
Hayır hocam o anlamda değil, içerikleri siteyi kendisi için yaptığım arkadaşım düzenliyor. Yani o konuda bir fikrim yok ama bilgilendirdim zaten.İçerikleri başka bir siteden alıp yapıştırıyorsan telif hakkı cezası gibi durumlar var dikkatli ol.
Filmleri doğru şekilde kategorize falan edip içeriğini güzel anlatırsanız zaten beyazperde Vikipedi gibi yerlere ayrıca gitmezler ama IMDb puanını merak edebilirler IMDb ile senkronize olacak bir şey yapabilirsin.Hayır hocam o anlamda değil, içerikleri siteyi kendisi için yaptığım arkadaşım düzenliyor. Yani o konuda bir fikrim yok ama bilgilendirdim zaten.
Darth Maul
Deneyimli
Onun için de bir eklenti buldum; sekmeler şeklinde filmin oyuncularını, kadrosunu, genel bilgileri falan gösteriyor. Tek yapılması gereken filmin ismini girip enter tuşuna basmak kalıyor.Filmleri doğru şekilde kategorize falan edip içeriğini güzel anlatırsanız zaten beyazperde Vikipedi gibi yerlere ayrıca gitmezler ama IMDb puanını merak edebilirler IMDb ile senkronize olacak bir şey yapabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-