suqru

Çalışkan
Merhabalar. Ben bilgisayar mühendisliği kazandım. Hazırlık okuyorum ama verimli olmadığı için bırakmayı planlıyorum. Bunun yerine memleketimde Vatan, Teknosa veya Mediamark gibi yerlerde çalışarak hem az da olsa para, hem de deneyim kazanmak istiyorum. Daha önce çalışanınız oldu mu? Aradıkları kriterler neler? Çalışma şartları nasıl? Eğer başka kendi alanımda iş öneriniz varsa para kazanmak çok da önemli bir kriter değil. Kendimi geliştirmek daha ön planda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben bilgisayar mühendisliği kazandım. Hazırlık okuyorum ama verimli olmadığı için bırakmayı planlıyorum. Bunun yerine memleketimde vatan, Teknosa veya mediamark gibi yerlerde çalışarak hem az da olsa para, hem de deneyim kazanmak istiyorum. Daha önce çalışanınız oldu mu? Aradıkları kriterler neler? Çalışma şartları nasıl? Eğer başka kendi alanımda iş öneriniz varsa para kazanmak çok da önemli bir kriter değil. Kendimi geliştirmek daha ön planda.

Hazırlık bitirmiş biri olarak öncelikle nasıl verim alamadığınızı anlamadım. İmkanım olsa yine okurdum çünkü verilen eğitim süresini hiçbir eğitim kurum sağlamıyor. Sorunuza gelecek olursa ise bahsettiğiniz firmalar genelde 8-10 saat çalışma şartları istiyor. Kriter olarak herhangi bir adam olmanız yetiyor. Benim iş önerim parttime düğün salonları ve organizasyonlarda fotoğrafçılık ve kameramanlık öğrenmenizdir.

Bilgisayar Mühendisliğiyle dediğin yerlerde çalışmanın neredeyse hiçbir alakası yok. Kafanda 1. Sınıf başlayana kadar kaliteli ve gerçekçi bir proje belirle ve yapmak için çabala. Ben Kotlin öğrenip Android uygulaması yapmıştım hazırlığı erken bitirip.

Tâbi para yok.