RiviasızGeralt

Çalışkan
Selam dostlar.

MYP ile geçiş zamanına yaklaştık ve Belgeleri Talep etmeye başladım. Ders Programı, Ders İçerikleri okulun sitesinde var fakat hazırlık sınıfının yok bunları bulamadım. Bir de Hazırlık okunduysa okuduğuna dair belge lazım fakat üniversitem bu belgesi sadece Hazırlık Başarıyla Geçildiyse veriyormuş. Bu belgelerin olmaması bana geçiş işlemlerinde sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bu belgeler sunulamazsa, hazırlık tekrarına karar verilebilir veya muafiyet sağlanmayabilir. Eğer hazırlık eğitimi zorunlu değilse, eksik belge sorun yaratmayabilir. Bunu başvuracağınız üniversitenin kuralları belirler. Bence ilgili makamdan resmi bir yazı talep edin.

Eğer bu belgeler sunulamazsa, hazırlık tekrarına karar verilebilir veya muafiyet sağlanmayabilir. Eğer hazırlık eğitimi zorunlu değilse, eksik belge sorun yaratmayabilir. Bunu başvuracağınız üniversitenin kuralları belirler. Bence ilgili makamdan resmi bir yazı talep edin.

Geçeceğim üniversite de hazırlık yok. Ders içeriğiyle alakalı yazı verdiler fakat hazırlığın okunduğuna dair olan belge ancak başarıyla bitirildiyse verilebilirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör: