• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Hazırlık sınıfında sınıflar arasındaki temel fark verilen kur mu?

SF26

Üstün
Hazırlık sınıfında A1-A2/A2+ ve B1 sınıfları arasında kur farkından başka herhangi bir fark var mı? 16 tane B1 şubesinden 2. şubeye düşmem B1 sınıfları arasında daha iyi ya da daha kötü hazırlık sınavı sonucu almış olmama mı bağlı?

Muhtemelen sınavdaki sıralamaya göre yerleştirmişlerdir yani sınava göre evet 1. B1 sınıfındakiler senden iyi yapmıştır, ancak uygulanacak kurlar arasında bir fark olacağını zannetmiyorum, görmedim öyle bir durum henüz.

Yani en iyi 2.sınıftayım hazırlıktakiler arasında, doğru mu anladım hocam?
Bir de A1-A2 sınıfıyla B1 sınıfı arasında bir kur farkı olması gerekmez mi?

Yani en iyi 2.sınıftayım hazırlıktakiler arasında, doğru mu anladım hocam?
Karmaya uğraşmayacak kadar üşengeç çoğu akademisyen, muhtemelen öylesin
Zaten bir de sırf 16 sınıf B1 diyorsun, kim bilir kaç kişi totali?
Bir de A1-A2 sınıfıyla B1 sınıfı arasında bir kur farkı olması gerekmez mi?
O fark elbette var, benim yoktur dediğim 16 tane B1 şubesi dediğin şubeler arasında. Her şubeye birer ayrı müfredat yapmazlar. A1-A2 bir müfredattır, A2+ bir müfredattır, B1 bir müfredattır muhtemelen.

O fark elbette var, benim yoktur dediğim 16 tane B1 şubesi dediğin şubeler arasında. Her şubeye birer ayrı müfredat yapmazlar. A1-A2 bir müfredattır, A2+ bir müfredattır, B1 bir müfredattır muhtemelen.
Anladım, sağ olun hocam.
Karmaya uğraşmayacak kadar üşengeç çoğu akademisyen, muhtemelen öylesin
Zaten bir de sırf 16 sınıf B1 diyorsun, kim bilir kaç kişi totali?
Sınıf başı 25 kişiyiz. Birazcık kalabalığız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…