- Makaleler
- 1
Sizce hangisi ve neden?
Blu tv hocam, adı değişti HBO oldu.
BluTV üzerinden devam ediyor ve globalde film platformları arasında belli bir payı olan bir platform. Harry Potter gibi içerikler kendisine ait falan herhalde, tam emin değilim ondan.
Şu an Prime aldım ve iade edip HBO Max almayı düşünüyorum. Prime Video’da yeterince dublaj yok. Ne diyorsunuz hocam? Önceliğim komedi ve gerilim; ortam yok anlayacağınız.İçerik çeşitliliği yüzünden HBO diyorum, gerçi Amazon’da da kaliteli diziler var ama HBO dizileri/filmleri daha çok bana hitap ediyor.
Aslında Amazon’da The boys diye bir dizi var bakabilirsiniz, komedi olarak iyidir.BluTV üzerinden devam ediyor ve globalde film platformları arasında belli bir payı olan bir platform. Harry Potter gibi içerikler kendisine ait falan herhalde, tam emin değilim ondan.
Şu an Prime aldım ve iade edip HBO Max almayı düşünüyorum. Prime Video’da yeterince dublaj yok. Ne diyorsunuz hocam? Önceliğim komedi ve gerilim; ortam yok anlayacağınız.
@Uranos
Aslında Amazon'da the boys diye bir dizi var bakabilirsiniz, komedi olarak iyidir.
Hiç dikkat etmedim hocam ona.