Chloe Price 1
Uzman
Şimdi laptopta HDD vardı SSD taktım, içindeki HDD'yi ise CD-ROM SATA adaptörü ile taktım. Her şey güzel ama HDD'nin içindeki verilere erişemiyorum. Kullanıcılardan tıklıyorum ama hiçbir türlü açılmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
@Hasan Merkit, sag olun ben hallederım. mecbur beklerımde, nasıl yapıcam? anlatırmısınız?
fdisk -l yazıp çıktı atabilir misiniz?1 TB diski erişemediğiniz HDD disk olarak kabul ediyorum doğru mu? Doğruysa aynı ekranda şunu yazın ve son bir fotoğraf daha atın:
sel disk 1list partitionevet dogru anlamışsınız bu işlem ne yapıcak?1 TB diski erişemediğiniz HDD disk olarak kabul ediyorum doğru mu? Doğruysa aynı ekranda şunu yazın ve son bir fotoğraf daha atın:
sel disk 1
list partition
Bölüm listesi çıkacak. Ben bulmaya çalıştığınız bölüme (partitiona) otomatik harf verilmediğini bu yüzden gizli kaldığını düşünüyorum. Bu 2 komutu da yazıp çıktı atın beraber bakalım.
buyrun:Bölüm listesi çıkacak. Ben bulmaya çalıştığınız bölüme (partitiona) otomatik harf verilmediğini bu yüzden gizli kaldığını düşünüyorum. Bu 2 komutu da yazıp çıktı atın beraber bakalım.