W windowsss Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 191 Beğeniler 34 7 Ekim 2025 #1 Bana ucuz retro konsol lazım, PlayStation. gibi GTA Vice City falan oynatsın fakat ucuz olsun. HDMI girişi de olsursa iyi olur.
Bana ucuz retro konsol lazım, PlayStation. gibi GTA Vice City falan oynatsın fakat ucuz olsun. HDMI girişi de olsursa iyi olur.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.737 7 Ekim 2025 #2 Uyguna PS2 bulun bence. Alabileceğin herhangi bir retro konsolu GTA: VC açacağı sanmıyorum, sonuçta atari konsolu.
Uyguna PS2 bulun bence. Alabileceğin herhangi bir retro konsolu GTA: VC açacağı sanmıyorum, sonuçta atari konsolu.
nomad.aka Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 194 Yer Cedar Hill, Texas 7 Ekim 2025 #3 windowsss dedi: Bana ucuz retro konsol lazım, PlayStation. Gibi GTA Vice City falan oynatsın fakat ucuz olsun. HDMI girişi de olsursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... PlayStation 3'ü kırıp PS1, PS2, PSP, PS Vita oyunlarını oynayabilirsiniz. Nostalji isterseniz PS2 Slim modellerine bakın hem evde çok yer kaplamaz.
windowsss dedi: Bana ucuz retro konsol lazım, PlayStation. Gibi GTA Vice City falan oynatsın fakat ucuz olsun. HDMI girişi de olsursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... PlayStation 3'ü kırıp PS1, PS2, PSP, PS Vita oyunlarını oynayabilirsiniz. Nostalji isterseniz PS2 Slim modellerine bakın hem evde çok yer kaplamaz.