Şimdi bende tek monitör var. Sürekli bir bilgisayarı tak sonra PlayStation'u tak çıkar zor olur. O yüzden 1HDMI to 2VGA gibi (ya da daha başka tür işe yarayacak) bir kablo arıyorum. Bir de ses özelliği olması net gerek değil mi monitörden ses çıkmaz çünkü.
Detaylar
Kim cevapladı?Öyle bir şey yok. Bir monitöre bir cihaz bağlanır. Monitörde başka giriş var mı?Şimdi bende tek monitör var. Sürekli bir bilgisayarı tak sonra PlayStation'u tak çıkar zor olur. O yüzden 1HDMI to 2VGA gibi (ya da daha başka tür işe yarayacak) bir kablo arıyorum. Bir de ses özelliği olması net gerek değil mi monitörden ses çıkmaz çünkü.
Böyle bir ürün mü lazım?
Niye böyle bir ürün sorduğunuzu da anlamış değilim. Monitörde tek VGA girişi varsa neden çift VGA çıkışı istiyorsunuz ki?
Niye böyle bir ürün sorduğunuzu da anlamış değilim. Monitörde tek VGA girişi varsa neden çift VGA çıkışı istiyorsunuz ki?
Monitördeki bir giriş bir cihaza bağlanmaz mı?Böyle bir ürün mü lazım?
Resimdeki alet çalışsa bile zor çalışacaktır.
Monitörde başka giriş varsa ona bağlamalı.
Tek monitörüm var ve onda HDMI girişi yok. PlayStation 4 cihazımı bağlamak için HDMI to VGA kablosu gerekliymiş fakat eğer 2 VGA girişi olursa bir tanesini de bilgisayarı bağlarım ve kabloları tak çıkar yapma derdinden kurtulurum diye düşündüm.
Monitördeki giriş sadece tek bir cihaz için.Tek monitörüm var ve onda HDMI girişi yok. PlayStation 4 cihazımı bağlamak için HDMI to VGA kablosu gerekliymiş fakat eğer 2 VGA girişi olursa bir tanesini de bilgisayarı bağlarım ve kabloları tak çıkar yapma derdinden kurtulurum diye düşündüm.
- Makaleler
- 4
Tek ekran icin kullanacakmissin o zaman ise yaramaz.
Yani bir şekilde 2 cihaz bağlasam cihazlar arası geçiş yapmamam öyle mi? Ya da hiç mi çalışmaz?
Pcman80
Üstün
Hocam onun yerine dönüştürücü kullansanız?
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor