Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Krmm

Üstün
Arkadaşlar monitörüm HDR destekliyor ve Windows üzerinden HDR açık kullanmak istiyorum. HDR destekleyen oyunlarda zaten oyun içi ayarlardan HDR açıyorum ve gayet güzel bir görüntü elde ediyorum fakat HDR desteklemeyen oyunlarda da HDR ile güzel bir görüntü ile oynayabilmek için ne yapmam gerekiyor? NVIDIA'da RTX HDR ayarı var, bunu mu açmalıyım HDR desteklemeyen oyunlar için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDR olmayan oyunları HDR oynamak için iki alternatifin var. Biri Windows'un grafik ayarlarında. Diğeri NVIDIA'nın RTX HDR. NVIDIA'nınki bariz daha iyi yapıyor işini. Sanki oyun kendinden HDR gibi deneyim sağlayabiliyor.
HDR olmayan oyunları HDR oynamak için iki alternatifin var. Biri Windows'un grafik ayarlarında. Diğeri NVIDIA'nın RTX HDR. NVIDIA'nınki bariz daha iyi yapıyor işini. Sanki oyun kendinden HDR gibi deneyim sağlayabiliyor.

Çözüm
RTX HDR açtığım zaman Windows HDR kapatmam mı gerekiyor?

Otomatik HDR kapalı olsun:
Adsız.webp