Detaylar
Kim cevapladı?Güncel olarak bu var gibi duruyor. Denemedim ama bu oyunun topluluğuna rağmen yama kısmında çok yetersiz olduğunu gördüm. Yani eksiklik olursa şaşırmayın. Ama yine de açıklamalar ve en son güncelleme tarihleri falan işlerine özen verdiklerini gösteriyor.
Anonymous Çeviri yakın zamanda EU4 çevirmişti. Belki bir gün bu oyuna da el atarlar.
Anonymous Çeviri yakın zamanda EU4 çevirmişti. Belki bir gün bu oyuna da el atarlar.
Güncel olarak bu var gibi duruyor. Denemedim ama bu oyunun topluluğuna rağmen yama kısmında çok yetersiz olduğunu gördüm. Yani eksiklik olursa şaşırmayın. Ama yine de açıklamalar ve en son güncelleme tarihleri falan işlerine özen verdiklerini gösteriyor.
Linç yerim diye yazmadım. Korsan oynuyorum maalesef.
İndirim bekleyip oyunu almak dışında o halde yapabileceğiniz bir şey yok.
Ayrıca şöyle bir yama var.
Ayrıca şöyle bir yama var.
İtachi Uchiha
Yetkin
Aynı yama.Ayrıca şöyle bir yama var.
https://hearts-of-iron-4.smods.ru/archives/46956
İtachi Uchiha
Yetkin
Konu sahibi İngilizce bilseydi yama istemezdi. Ayrıca her metnin çevirine baksa oyundan bıkar.Paradox'un oyunlarını İngilizce oynayın, Türkçe yamalar genelde berbat çıkıyor, Türkçe yamadaki anlamadığım ifadeyi İngilizce görünce anladığım oluyor. Okumaya üşendiğim uzun metinlerde de Google kameradan çeviriyi kullanıyorum.
Aynı değil kontrol ettim. Ayrıca indirme sunduğundan attım. Tabii aşağıdaki Download bağlantısından indirdiği oyunun yaması mıdır bilmiyorum.
EU4 yaması %100 mü?Güncel olarak bu var gibi duruyor. Denemedim ama bu oyunun topluluğuna rağmen yama kısmında çok yetersiz olduğunu gördüm. Yani eksiklik olursa şaşırmayın. Ama yine de açıklamalar ve en son güncelleme tarihleri falan işlerine özen verdiklerini gösteriyor.
DLC'lerini tam olarak bilmiyorum. Ama sayfalarında %100 diye belirtmişler.