Bana oyun fazla overrated geldi, bu aralar neredeyse tüm yeni oyunlar öyle. Lethal Company harici adamakıllı yeni oyun göremedik (Şu an sıkça oynananlar arasından)Sıkıntı yok. Ben de Helldivers 2 sahibi olarak eleştiriyorum Sony'i. Eğer böyle bir zorunluluğu çekerlerse oyun tekrardan yükselir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Orası biraz tartışılır. Oyun hem teması, hem de oynanışı açısından bayağı sevildi ve popüler oldu. Ki hala da öyle. Sağdan soldan Helldivers 2 montajları görüyorum hep.Bana oyun fazla overrated geldi, bu aralar neredeyse tüm yeni oyunlar öyle. Lethal Company harici adamakıllı yeni oyun göremedik (Şu an sıkça oynananlar arasından)
Çok saçma bir karar gerçekten. Şimdi gel bir oyun için PSN hesabı aç, 2 ay sonra hallederiz artık. Güzelim oyunu ne ettiler.
Bir oyunu hatta Single bir oyunu oynamak için bile Steam üzerinden aldığınız zaman hesap açıyoruz bu gayet normal, ne bileyim aynısını Rockstar'da yapıyor, hesap açmanın saçma olduğunu düşünmüyorum Online bir servis oyununu oynamak için.
Asıl saçma sapan PSN hesabı açılmayan ülkeler mantığı, bu tamamen saçmalık adam neden oyunu oynayamıyor? İlla bir yerel fiyatlandırma politikası olmadan listedeki ülkelerden birisi oyunu satın alıp oynayabilmeli en azından bir giriş hesabı açabilmeli. Listede ki ülkelerin çoğunun ekonomik getirisi olmamasından ötürü Sony böyle bir hamle yaptı bence.
Asıl saçma sapan PSN hesabı açılmayan ülkeler mantığı, bu tamamen saçmalık adam neden oyunu oynayamıyor? İlla bir yerel fiyatlandırma politikası olmadan listedeki ülkelerden birisi oyunu satın alıp oynayabilmeli en azından bir giriş hesabı açabilmeli. Listede ki ülkelerin çoğunun ekonomik getirisi olmamasından ötürü Sony böyle bir hamle yaptı bence.