Ben de aşırı stresliyim, bazı şeyler olmadığından yapamadığımdan ancak mücadelesini veriyorum olması için. Stres, yan etkili birçok şey etkiledi; kulak çınlaması, vertigo, fıtıklar. Buna rağmen mücadeleyi bırakmamak lazım.
Hocam 9 yıldır bu hastalığı çekiyorum, psikolojik olarak. Çok ağır bir dönemden geçtim.

Doktora gittin mi? Kaçıncı derecede hemeroidin var? Ameliyat kolay değil, yaş önemli, sakıncası yoksa yaş kaç? Benim komşunun kimi kimsesi yoktu, doktor durumu fark edince, ameliyat süreci ve sonrasıda yapılması gerekenleri hep bana anlattı, şimdi hayatı düzene girdi, çalışmaya falan başladı, ara sıra coşuyor, gel bir iskender ısmarlıyım diyor, sayende dötü sağlama aldık falan diyor. Tabii bizden saklamış ama, acısından falan çok ağlamış 🙃

Hocam 9 yıldır bu hastalığı çekiyorum, psikolojik olarak. Çok ağır bir dönemden geçtim.
Doğrudur, zor bir şey. Fakat söylediklerimde mutlaka etken bir şey vardır. Kötü beslenme, çok oturma gibi. Ben çok otururum ama beslenmem iyidir; arada sebze, meyve, sıvı gıdalar yerim.

Doktora gittin mi? Kaçıncı derecede hemeroidin var? Ameliyat kolay değil, yaş önemli, sakıncası yoksa yaş kaç? Benim komşunun kimi kimsesi yoktu, doktor durumu fark edince, ameliyat süreci ve sonrasıda yapılması gerekenleri hep bana anlattı, şimdi hayatı düzene girdi, çalışmaya falan başladı, ara sıra coşuyor, gel bir iskender ısmarlıyım diyor, sayende dötü sağlama aldık falan diyor. Tabii bizden saklamış ama, acısından falan çok ağlamış 🙃
Doktora gittim. Genel cerrahiye gittim ama fayda etmedi. Ameliyat falan diyorlar. Birkaç doktor gezdim. Yaşım 25.

Doktora gittim. Genel cerrahiye gittim ama fayda etmedi. Ameliyat falan diyorlar. Birkaç doktor gezdim. Yaşım 25.

3. derece falansa Ankara'da Mevlüt diye bir doktor var, soyadını bilmiyorum, Google eksozcu Mevlüt yazınca çıkıyor, şaka değil gerçek 😂 o doktoru bulun, lazerle yakıp körlüyor, 2-3 defa gidersen sorunu çözer. Eski tip dikişli ameliyatlar iyi değil, o tarz ameliyatlardan uzak durun.

Bir de webten bizim gittiğimiz doktora ulaşın, muayne olun. Görsel olarak ekledim.

Screenshot_20260913_012033_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tedavi tarzında bir şey olmuştum da yine de olma ihtimali oluyor. Stresten kurtulunca ve yediklerine biraz dikkat edince azıcık düzeliyor.

Tedavi tarzında bir şey olmuştum da yine de olma ihtimali oluyor. Stresten kurtulunca ve yediklerine biraz dikkat edince azıcık düzeliyor.

Pirinç pilavı, salça, turşu, acılı her şey yasak. Pırasayı çok yemesi lazım. Lifli gıdalar ile sürekli sıvı beslenmesi lazım. Her gün sıcak su ile dolu leğene oturması lazım. 1 yıl bunları uygularsa iyileşme durumu var, tabii sonuç garanti değil. İleri seviye ise ameliyatsız kurtulamaz.