Arkadaşlar yanımızda olan, bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Sayenizde dün tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kırdık! Bir günde neredeyse 4.000 kullanıcı birden ağırladık.
Arkadaşlar yanımızda olan, bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Sayenizde dün tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kırdık! Bir günde neredeyse 4.000 kullanıcı birden ağırladık.
Tüm ziyaretçilerin gerçek olduğu kanısına nasıl vardınız hocam acaba? Az önce ufak bir atak başlattım gelmiştir atağın boyutu, ve sonuçları. O halde biraz önce gelen istatistiklerde gerçek.
Test sonucunu aşağıya bırakıyorum.
Tüm ziyaretçilerin gerçek olduğu kanısına nasıl vardınız hocam acaba? Az önce ufak bir atak başlattım gelmiştir atağın boyutu, ve sonuçları. O halde biraz önce gelen istatistiklerde gerçek.
Google sizden daha akıllı olduğu için saldırı ile gerçek kullanıcı arasındaki farkı anlayabiliyor. Size önerim vaktinizi mastürbasyon yapmak yerine Türkçenizi geliştirmeye ayırmanız. Bu sayede ve bağlacından önce virgül koymamanız gerektiğini ve bağlaç olan de'yi nasıl ayırabileceğinizi öğrenebilirsiniz
Google sizden daha akıllı olduğu için saldırı ile gerçek kullanıcı arasındaki farkı anlayabiliyor. Size önerim vaktinizi mastürbasyon yapmak yerine türkçenizi geliştirmeye ayırmanız. Bu sayede ve bağlacından önce virgül koymamanız gerektiğini ve bağlaç olan De'yi nasıl ayırabileceğinizi öğrenebilirsiniz
Kusura bakmayın hocam tüm günümü hayatsız gibi forum köşelerinde geçirmiyorum. Türkçenizin güzelliği sabah 6 da attığınız mesajı 12 de tekrar düzenlemenizden belli oluyor.