Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yanımızda olan, bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Sayenizde dün tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kırdık! Bir günde neredeyse 4.000 kullanıcı birden ağırladık.

Eki Görüntüle 32525

Çok büyük bir rakam olmasa da bizim için önemli. Günde 40.000 ve hatta bir gün 400.000 rakamına ulaşırız umarım. Sağ olun, var olun!

Ufak bir de bilgi paylaşayım. Çok yakında MSI MAG 271qrx qd-OLED incelemesi ve Windows 10 kurulum rehberi sizlerle olacak 🤗

Sen nerede olursan biz oradayız Recep abi <3

Hayırlı olsun. 400 binleri görmek dileğiyle.

Technopat sayesinde bu güzel forumu buldum inşallah yükselir.

Arkadaşlar yanımızda olan, bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Sayenizde dün tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kırdık! Bir günde neredeyse 4.000 kullanıcı birden ağırladık.

Eki Görüntüle 32525

Çok büyük bir rakam olmasa da bizim için önemli. Günde 40.000 ve hatta bir gün 400.000 rakamına ulaşırız umarım. Sağ olun, var olun!

Ufak bir de bilgi paylaşayım. Çok yakında MSI MAG 271QRX QD-OLED incelemesi ve Windows 10 kurulum rehberi sizlerle olacak 🤗

Tüm ziyaretçilerin gerçek olduğu kanısına nasıl vardınız hocam acaba? Az önce ufak bir atak başlattım gelmiştir atağın boyutu, ve sonuçları. O halde biraz önce gelen istatistiklerde gerçek. 🤣🤣
Test sonucunu aşağıya bırakıyorum.

oXRuBU1.png

Hatta durun hocam ben biraz daha vurayım siteye yeni rekor olarak forumda paylaşın. xD

Son düzenleme:
Technopat'ı yıkmak üzere yolumuzdayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm ziyaretçilerin gerçek olduğu kanısına nasıl vardınız hocam acaba? Az önce ufak bir atak başlattım gelmiştir atağın boyutu, ve sonuçları. O halde biraz önce gelen istatistiklerde gerçek. 🤣🤣

Google sizden daha akıllı olduğu için saldırı ile gerçek kullanıcı arasındaki farkı anlayabiliyor. Size önerim vaktinizi mastürbasyon yapmak yerine Türkçenizi geliştirmeye ayırmanız. Bu sayede ve bağlacından önce virgül koymamanız gerektiğini ve bağlaç olan de'yi nasıl ayırabileceğinizi öğrenebilirsiniz :cool:

Son düzenleme:
Google sizden daha akıllı olduğu için saldırı ile gerçek kullanıcı arasındaki farkı anlayabiliyor. Size önerim vaktinizi mastürbasyon yapmak yerine türkçenizi geliştirmeye ayırmanız. Bu sayede ve bağlacından önce virgül koymamanız gerektiğini ve bağlaç olan De'yi nasıl ayırabileceğinizi öğrenebilirsiniz :cool:

Kusura bakmayın hocam tüm günümü hayatsız gibi forum köşelerinde geçirmiyorum. Türkçenizin güzelliği sabah 6 da attığınız mesajı 12 de tekrar düzenlemenizden belli oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.