Bende "pasif gider bağımlılığı" var bir de. Aboneliklerimin öylece kalması hoşuma gidiyor. Bence de saçma, hiç sorgulamayın. Psikolojik olarak rahatlık veriyor.
HB Premium en gereksizlerinden mesela, şu zammı ne kadar hak ettiği tartışılır.
Bende "pasif gider bağımlılığı" var bir de. Aboneliklerimin öylece kalması hoşuma gidiyor. Bence de saçma, hiç sorgulamayın. Psikolojik olarak rahatlık veriyor.
Kişisel bir yorumdu, avantajlarından yararlandığım söylenemez; örneğin dediğim gibi BluTV'yi kullanmadım hiç. Hatta mesajımı şöyle düzelteyim müsaadenizle: "HB Premium aboneliğim, diğer aboneliklerimi göz önünde bulundurunca en gereksizlerden."
BluTV harici avantajlarından yararlanıp yararlanmadığımı bilmiyorum. Abone oldum, duruyor öyle. Hangi fırsat abonelikten dolayı, hangisi değil, bilmiyorum. Bunun yanı sıra HB'yi aktif olarak kullanmıyorum, o da var. Belki de yeterince faydalanmışımdır, bilmiyorum ki. Belki de sorguladığınız üzere hiç de gereksiz değildir. Farkında değilim pek kısacası.
HB Premium en gereksizlerinden mesela, şu zammı ne kadar hak ettiği tartışılır.
Aslında Hepsiburada Premium'un kargo ücreti hariç pek bir avantajı yok. En gereksiz derseniz Vodafone'nin aboneliği olan Yanımda Premium'a ne demeyi düşünüyorsunuz?