Dostum Behzat Ç. sezon finali verdi yine. Başlayınca tekrar başlatırsın, Perşembe günü sezon finali. :)

Bilgilendirme için teşekkürler amirim. :)

Bende "pasif gider bağımlılığı" var bir de. Aboneliklerimin öylece kalması hoşuma gidiyor. Bence de saçma, hiç sorgulamayın. Psikolojik olarak rahatlık veriyor.

HB Premium en gereksizlerinden mesela, şu zammı ne kadar hak ettiği tartışılır.

Ya arkadaş devam ettiremiyorsanız final yapın. Ne o öyle 5-6 bölüm yayınlayıp hemen sezon finali. O ne öyle ya?

Bende "pasif gider bağımlılığı" var bir de. Aboneliklerimin öylece kalması hoşuma gidiyor. Bence de saçma, hiç sorgulamayın. Psikolojik olarak rahatlık veriyor.
O bende de var maalesef, aslında bir çeşit üşengeçlik. :)

O bende de var maalesef, aslında bir çeşit üşengeçlik. :)

Kesinlikle, benim diyemediğimi siz dediniz. :)

Kişisel bir yorumdu, avantajlarından yararlandığım söylenemez; örneğin dediğim gibi BluTV'yi kullanmadım hiç. Hatta mesajımı şöyle düzelteyim müsaadenizle: "HB Premium aboneliğim, diğer aboneliklerimi göz önünde bulundurunca en gereksizlerden."

BluTV harici avantajlarından yararlanıp yararlanmadığımı bilmiyorum. 😂 Abone oldum, duruyor öyle. Hangi fırsat abonelikten dolayı, hangisi değil, bilmiyorum. Bunun yanı sıra HB'yi aktif olarak kullanmıyorum, o da var. Belki de yeterince faydalanmışımdır, bilmiyorum ki. :) Belki de sorguladığınız üzere hiç de gereksiz değildir. Farkında değilim pek kısacası.

@brkdnmz Benim için çok gerekli 😂100 lira olsa yine karlı iş. :D

1705508238830.webp

HB Premium en gereksizlerinden mesela, şu zammı ne kadar hak ettiği tartışılır.
Düzenli giderler için abonelik takibi uygulamaları var, aklıma Tiilla ve SubsCrab uygulamaları geldi isterseniz bakın.

@serdar Yükselsin. Sürekli alışveriş yapan birisiysen zaten 30 lirayı kat kat geri alıyorsun premium parayla.
Evet ücretini karşılıyor ama bu fiyatının yükseltilmesinin mantıklı olduğu anlamına gelmez.

"HB Premium aboneliğim, diğer aboneliklerimi göz önünde bulundurunca en gereksizlerden."
Aslında Hepsiburada Premium'un kargo ücreti hariç pek bir avantajı yok. En gereksiz derseniz Vodafone'nin aboneliği olan Yanımda Premium'a ne demeyi düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
En gereksiz derseniz Vodafone'nin aboneliği olan Yanımda Premium'a ne demeyi düşünüyorsunuz?

Maalesef Turkcell kullandığımdan bilmiyorum. :/

Düzenli giderler için abonelik takibi uygulamaları var, aklıma Tiilla ve SubsCrab uygulamaları geldi, isterseniz bakın.

Çok teşekkürler. İhtiyacım olduğunu düşünürsem aklımda yer edindiler. İkincinin ismi komikmiş. :)