Yer
Kaer Morhen
Şu Hepsiburada App linkleri bilgisayarda açılmıyor. Buna bir ayar çekilemez mi? Bilgim yok o yüzden soruyorum. Moderatörler indirim konularında da App linki kullanıyor ve bilgisayarda açılmıyor.

Artı 13 Eksi
Merhaba hocam,

Bahsettiğiniz Hepsiburada linkleri Techolay'a gelir olması için düzenleniyor. "App" linkleri de normalde bilgisayardan açılıyor, bazı linklerde bahsettiğiniz problem yaşanıyor olabilir. Bu şekilde olanları raporlarsanız düzenleriz.

Merhaba hocam,

Bahsettiğiniz Hepsiburada linkleri Techolay'a gelir olması için düzenleniyor. "App" linkleri de normalde bilgisayardan açılıyor, bazı linklerde bahsettiğiniz problem yaşanıyor olabilir. Bu şekilde olanları raporlarsanız düzenleriz.
Hocam app linklerinin hiçbirine bilgisayardan giremiyorum. App linkleri eğer sizin için mecburiyse bir şey diyemem zaten yapacak bir şey yok.

Telefonunda Hepsiburada yüklü olmayanlar giremiyor. İğrenç bir uzantı. Artıladım.

@Lorien hocam selam, tekrar rahatsız ediyorum. Bugün Hepsiburada'ya durumu ilettim. Çalışma yapıyorlarmış, ben birkaç deneme yaptım ama açılıyor. Siz de deneme yapabilir misiniz?

Örnek rastgele link:

@Lorien, açılmayan hangisiydi hocam onu atabilir misin?

Bu sorunun yaşandığı tarihte açtığım konu ise ondan dolayı olabilir. Güncelleme yapmışlar, bundan sonra düzelmesi lazım. Yine de açılmadığı durum olursa mutlaka raporlayın, düzelteyim ben.