Şu Hepsiburada App linkleri bilgisayarda açılmıyor. Buna bir ayar çekilemez mi? Bilgim yok o yüzden soruyorum. Moderatörler indirim konularında da App linki kullanıyor ve bilgisayarda açılmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba hocam,
Bahsettiğiniz Hepsiburada linkleri Techolay'a gelir olması için düzenleniyor. "App" linkleri de normalde bilgisayardan açılıyor, bazı linklerde bahsettiğiniz problem yaşanıyor olabilir. Bu şekilde olanları raporlarsanız düzenleriz.
Bahsettiğiniz Hepsiburada linkleri Techolay'a gelir olması için düzenleniyor. "App" linkleri de normalde bilgisayardan açılıyor, bazı linklerde bahsettiğiniz problem yaşanıyor olabilir. Bu şekilde olanları raporlarsanız düzenleriz.
Hocam app linklerinin hiçbirine bilgisayardan giremiyorum. App linkleri eğer sizin için mecburiyse bir şey diyemem zaten yapacak bir şey yok.Merhaba hocam,
Tamamdır hocam, bir çaresine bakalım. Teşekkürler.Hocam app linklerinin hiçbirine bilgisayardan giremiyorum. App linkleri eğer sizin için mecburiyse bir şey diyemem zaten yapacak bir şey yok.
Benim telefonda Hepsiburada da var Techolay da var. Ama bilgisayardan yine de giremiyorum.Telefonunda Hepsiburada yüklü olmayanlar giremiyor. İğrenç bir uzantı. Artıladım.
@Lorien hocam selam, tekrar rahatsız ediyorum. Bugün Hepsiburada'ya durumu ilettim. Çalışma yapıyorlarmış, ben birkaç deneme yaptım ama açılıyor. Siz de deneme yapabilir misiniz?
Örnek rastgele link:
Örnek rastgele link:
Hocam bu link açıldı. Denemek için 3-4 HP indirimi konusuna baktım şimdi. Bir tanesi açılmadı geri kalanları açıldı.@Lorien hocam selam, tekrar rahatsız ediyorum. Bugün Hepsiburada'ya durumu ilettim. Çalışma yapıyorlarmış, ben birkaç deneme yaptım ama açılıyor. Siz de deneme yapabilir misiniz?
Örnek rastgele link: