Canon

Uzman
31 mayısta aldığım Razer marka kulaklığımı driver sorunlarından iade işlemi başlattım ama hala gelmediler. Her canlı desteğe yazdığımda ilgili birimlere durum iletildi deniliyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? Hepsiburada'ya güvenim inanılmaz düştü.

31 Mayıs'ta aldığım Razer marka kulaklığımı driver sorunlarından iade işlemi başlattım ama hala gelmediler. Her canlı desteğe yazdığımda ilgili birimlere durum iletildi deniliyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? Hepsiburada'ya güvenim inanılmaz düştü.

Tüketici mahkemesine başvurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
31 mayısta aldığım Razer marka kulaklığımı driver sorunlarından iade işlemi başlattım ama hala gelmediler. Her canlı desteğe yazdığımda ilgili birimlere durum iletildi deniliyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? Hepsiburada'ya güvenim inanılmaz düştü.
İade için sen kargoya götürüp bırakıyorsun diye biliyorum HepsiJet noktalarına, mesela Amazonda da MNG kargoya götürüp bırakıyorsun yine.

Gelmezlerse sen çıkıp gidebilirsin, illa niye bunu bekliyorsun ki yasal süreni aşmadan git ver iade koduyla kargonu.