Picky
Uzman
26 Kasım 2025 tarihinde satın aldığım ürünü hâlâ göndermiyorlar. Her gün arıyorum neredeyse ancak çağrı merkezi çalışanları da sınırlı bir yetkiye sahipler sanırım. Sürekli üst birime ilettik sizinle iletişime geçilecek diyorlar ama arayan kimse yok. 15 Aralık 2025 tarihinde şöyle bir konu açmıştım arkadaşlar. Bazı arkadaşlar tavsiye verdiler. Hem Şikayetvar'a yazdım hem de tüketici hakem heyetine başvurdum. Şikayetvar'a 5 dakika içerisinde cevap yazdılar, konuyla ilgilenip sizinle iletişime geçeceğiz diye, hiçbir şekilde iletişime geçen yok. Tüketici hakem heyetinden de kim bilir ne zaman nasıl bir sonuç çıkar. Yaşadığım mağduriyetle ilgili Hepsiburada'yı mahkemeye versem lehime bir sonuç elde eder miyim? Bu tarz bir durumla ilgili bilgisi olan var mı? Bir avukat ile görüşsem böyle bir işe kalkışmak ne kadar maddi bir külfete sebep olur acaba?
26 Kasım 2025 tarihinde bir ürün satın aldım ve ürünüm hala kargoya verilmedi. Defalarca aradım, sürekli bir geçiştirme halindeler. Teslim edilip edilmeyeceğine dair hiçbir bilgi vermiyorlar. İletişime geçtiğim her çağrı merkezi çalışanı "özür dileriz, aciliyetinizi belirten kayıt oluşturduk, konuyla ilgili yetkili bir kişi sizi sizinle iletişime geçecek" diyor. İletişime geçen kimse yok. Durum artık ziyadesiyle can sıktı. Resmi bir yoldan şikayet etmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
- Picky
- hepsiburada sipariş
- Forum: Tüketici Hakları