Picky

Uzman
26 Kasım 2025 tarihinde bir ürün satın aldım ve ürünüm hala kargoya verilmedi. Defalarca aradım, sürekli bir geçiştirme halindeler. Teslim edilip edilmeyeceğine dair hiçbir bilgi vermiyorlar. İletişime geçtiğim her çağrı merkezi çalışanı "özür dileriz, aciliyetinizi belirten kayıt oluşturduk, konuyla ilgili yetkili bir kişi sizi sizinle iletişime geçecek" diyor. İletişime geçen kimse yok. Durum artık ziyadesiyle can sıktı. Resmi bir yoldan şikayet etmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Garip. Hepsiburada böyle yapmazdı normalde, biraz sert konuşun, üstlerine gidin. Acaba ürün ellerinde bitti de işimi uzatıyorlar, buna da denk gelmiştim.
Çok alışveriş yaptım Hepsiburada'dan hiçbir sorun yaşamadım ama bu neden böyle oldu anlamadım. Düzgün bir cevap verseler ben uzun süre beklemeye de razıyım.

Şikayetvar'a yazdınız mı? Oradan çok rahatsız oluyorlar ve bu, işlemleri oldukça hızlandırıyor.

O şekilde bizzat hızlandırdığım konular oldu.
Yazmadım hocam. Şu an işteyim, mesaiden çıkınca ilk işim onu yapmak olacak. İşe yarar umarım.

Vakit kaybetmeden THH'ye başvurun.
Daha önce hiç başvurum olmadı, e-devlet üzerinden ya da telefon aracılığıyla yapılabiliyor mu?

Çok alışveriş yaptım Hepsiburada'dan hiçbir sorun yaşamadım ama bu neden böyle oldu anlamadım. Düzgün bir cevap verseler ben uzun süre beklemeye de razıyım.

Yazmadım hocam. Şu an işteyim, mesaiden çıkınca ilk işim onu yapmak olacak. İşe yarar umarım.

Daha önce hiç başvurum olmadı, e-devlet üzerinden ya da telefon aracılığıyla yapılabiliyor mu?
E-Devlet üzerinden arama kısmına "Tüketici" yazın ve ilk çıkana basıp ilerleyin.

İlk önce Şikayetvar'ı deneyin; büyük olasılıkla aynı gün içinde sizi arayacaklardır. Premium üyesi olduğunuzu da orada özellikle belirtin, faydası olacaktır. Ürünü tedarik edemiyorlar muhtemelen, çünkü başka açıklaması yok.

Ben direkt tedarik probleminden şüpheleniyorum. Bazen sistemsel hatalar oluyor çünkü.

İlk önce Şikayetvar'ı deneyin; büyük olasılıkla aynı gün içinde sizi arayacaklardır. Premium üyesi olduğunuzu da orada özellikle belirtin, faydası olacaktır. Ürünü tedarik edemiyorlar muhtemelen, çünkü başka açıklaması yok.
Ben de öyle düşünüyorum hocam ancak en azından stok problemi olduğunu ve stok yenilenince gönderim sağlanacağını söyleseler yine benim için anlaşılır olur. Tabi sorun buysa eğer. Dediğiniz gibi bir yazı yazacağım ben Şikayetvar'a.