Amorphous

Çalışkan
9 Aralık tarihinde sipariş etmiş olduğum laptop 12 Aralıkta elime ulaştı ve kargo ürünü bırakıp gittiği için hasarı geldiğimde gördüm. (1 dakika sonra) Video kaydına aldım ve kutuyu açtım, ürünün çalışması, ses ve sıcaklığı beni rahatsız ettiği için hemen pazartesi günü video kaydı ile iade oluşturdum ve geri gönderdim. Satıcı tarafından iade reddedildi, kargo ile tarafıma gönderildi. Şu an yolda ve Hepsiburada tarafından henüz dönüş sağlanmadı. Ne yapmalıyım? Tüm görsel kayıtlar elimde mevcut, yardım rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 Aralık tarihinde sipariş etmiş olduğum laptop 12 Aralıkta elime ulaştı ve kargo ürünü bırakıp gittiği için hasarı geldiğimde gördüm. (1 dakika sonra) Video kaydına aldım ve kutuyu açtım, ürünün çalışması, ses ve sıcaklığı beni rahatsız ettiği için hemen pazartesi günü video kaydı ile iade oluşturdum ve geri gönderdim. Satıcı tarafından iade reddedildi, kargo ile tarafıma gönderildi. Şu an yolda ve Hepsiburada tarafından henüz dönüş sağlanmadı. Ne yapmalıyım? Tüm görsel kayıtlar elimde mevcut, yardım rica ediyorum.
Hepsiburada'dan yanit gelmesini bekleyin hocam, aynı zamanda tuketici hakem heyetine de başvurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 Aralık tarihinde sipariş etmiş olduğum laptop 12 Aralıkta elime ulaştı ve kargo ürünü bırakıp gittiği için hasarı geldiğimde gördüm. (1 dakika sonra) video kaydına aldım ve kutuyu açtım, ürünün çalışması, ses ve sıcaklığı beni rahatsız ettiği için hemen pazartesi günü video kaydı ile iade oluşturdum ve geri gönderdim. Satıcı tarafından iade reddedildi, kargo ile tarafıma gönderildi. Şu an yolda ve Hepsiburada tarafından henüz dönüş sağlanmadı. Ne yapmalıyım? Tüm görsel kayıtlar elimde mevcut, yardım rica ediyorum.

Hepsiburada kendi sattığı ürünlerden soru-cevap bölmesini kapatmış, bu firmadan huylanmama sebep oldu. Sanki biz satarız gerisini boş verdik havasındalar gibi geliyor bana.

HP üzerinden sıvı soğutucu almıştım ürünü açtım eksik çıktığı için iade etmek istediğimde satıcı kutuda hasar var diyerek iadeyi reddetmişti. Size tavsiyem önce aldığınız firmanın özellikle şikayet var gibi sitelerde başka kullanıcılarda aynı sorunu yaşamış mı onu tespit etmek daha sonra hiç müşteri hizmetleriyle uğraşmayın direkt Şikayetvar'a detaylı sorunuzu yazıp HP’yi ekleyin ben de sorun yaşadığımda HP'yi aradım biz aracıyız yapacak bir şey yok demişlerdi fakat Şikayetvar üzerinden yazıp gönderdiğinizde kayıtsız kalmıyorlar ürünü iade edip para iadesi almıştım.

Dosya Ekleri

• IMG_6809.webp
    IMG_6809.webp
    4,4 MB · Görüntüleme: 28