Bence iade alma değişim yaptır oradan iade gelmesini beklerken zam gelir mahcup olma.
Hocam aldıgım fiyattan 1 tık fazla olmus ürün. Şimdi ne olacak. Yani farklı marka RTX5070 de olur. HB da ona kim karar veriyor.
Bence iade alma değişim yaptır oradan iade gelmesini beklerken zam gelir mahcup olma.
Kararı siz veriyorsunuz. İster iade ister değişim. Değişimini isteyin, daha fazla kullanmadan. “Elimizde stok yok” derlerse RX 9070 ya da RTX 5070 Ti isteyin, vermek zorundalar. Vermezlerse Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurun.Hocam aldıgım fiyattan 1 tık fazla olmus ürün. Şimdi ne olacak. Yani farklı marka RTX5070 de olur. HB da ona kim karar veriyor.
Hocam aldıgım fiyattan 1 tık fazla olmus ürün. Şimdi ne olacak. Yani farklı marka RTX5070 de olur. HB da ona kim karar veriyor.
İade veya değişim sana bağlı ama iade etme bence Hepsiburada bakıyor deposuna eğer aynı ürün yoksa ona yakın bir ekran kartı yolluyor muadil olarak.
Kararı siz veriyorsunuz. İster iade ister değişim. Değişimini isteyin, daha fazla kullanmadan. “elimizde stok yok” derlerse RX 9070 ya da RTX 5070 Ti isteyin, vermek zorundalar. Vermezlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun.
Peki boş bir A4 kağıdına el yazımla yaşadığım süreci anlatsam daha iyi olmaz mı? Ekran kartı kutusunun içine koyarım, illaki görürler.
Hocam kartı PC'den söktüm. Kutunun içinden dönüştürücü güç kablosu ve kart vardı. Statik poşeti caution yazılanı mecbur açarken yırttım. Sorun olmaz değil mi? Statiği değil.
@NightWist hocam eksa bilişimle bugün öylesine bir görüşme gerçekleştirdim. Konuyu tane tane anlattım. Onlarda görseller ile detaylı bize email atın dediler. Seri nodan D-markete sattıklarını söylediler. Sizce Hepsiburada'dan cevap gelince mi onlara yöneleyim. Ya da nasıl bir yol izleyim. Şikayet var sitesine de yazdım. Palit'e İngilizce olarak da yazdım.