- Makaleler
- 10
Kötü satıcıdan aldıysan muhtemelen "hijyen" kuralları gereği iaden yapılmayacak.
Öyle bir sebep yok. Zaten yasal olarak iade hakkı var şu an.
Kötü satıcıdan aldıysan muhtemelen "hijyen" kuralları gereği iaden yapılmayacak.
Öyle bir sebep yok. Zaten yasal olarak iade hakkı var şu an.
Aynen yoksen bir ürün alıp pakedini açtıysan iş bitti. Hijyen hijyen deyip defalarca reddediyorlar. 300 liralık üründe bile bunu yapan bu fiyattaki bir üründe yapmaz mı?
Herhangi bir oyuna girdiniz tabii video kaydı açıktı. Sonra bir tane fark.
Değişim isterse problem olmaz. Değişim ya da iade seçmek kullanıcının inisiyatifindedir. Aksi yapıldığı zaman tüketicinin itiraz hakkı doğar. Ürün stoğunun olmaması bu duruma bahane değildir. Palit RTX 5070 yerine muadili olan bir ürünü ya da üst modelini vermelidir. Bu ürün, başka bir markanın RTX 5070 modeli ya da 5070 Ti olmalıdır yani.Elektronik üründe en kötü ihtimal THH ile iade edip parasını alır ama alana kadar o para eriyip gidebilir. HB'nin tavrına bağlı.
Değişim isterse problem olmaz. Değişim ya da iade seçmek kullanıcının inisiyatifindedir. Aksi yapıldığı zaman tüketicinin itiraz hakkı doğar. Ürün stokunun olmaması bu duruma bahane değildir. Palit RTX 5070 yerine muadili olan bir ürünü ya da üst modelini vermelidir. Bu ürün, başka bir markanın RTX 5070 modeli ya da 5070 Ti olmalıdır yani.
Satıcı Hepsiburada yaparlar direk iadeni MSI falan tercih et ya da INNO3D.
Hocam komple sisteme format atsam, öyle şansımı denesem bir etkisi olur mu? Ekran kartının fanlarının döndüğü yer bariz şekilde lekeler de mevcut. Yakından bakınca çok net belli oluyor. 4 günlük bir üründe bu olmaması gerekir.
Hocam az önce 5 dakika boyunca konustum her şeyi anlattım. Yarın HepsiJet gelip götürecek. 2 gün içinde değişim ya da iade yaparlar denildi. Ayrıca çok üzgün olduğumu da belirttim.![]()