D4C

Uzman
9 taksitle RX 9060XT almak istiyorum, Premium WorldCard'a başvurmalı mıyım? Şu an peşin alacak param yok ve zamlardan önce 9060XT veya 5060Ti almak istiyorum. Kredi kartı sahibi daha önce hiç olmadım, nasıl işliyor bilgim yok. Nasıl işlediğinden de kısaca bahsedebilir misiniz? Ve istediğim zaman iptal edebilir miyim merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kredi kartı işte ama aidatı var. ₺1.000 civarıydı sanırım. Ben de beyaz eşya almak için 9 taksit avantajı için söyledim bir tane, limit ₺10.000 verdiler (diğer bankalarda ₺500.000 limitli kartlarım var). Arayıp sebebini sordum, "birkaç ay kullanıp ödeyin sonra yükselir" dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 taksitle RX 9060XT almak istiyorum, Premium Worldcard'a başvurmalı mıyım? Şu an peşin alacak param yok ve zamlardan önce 9060XT veya 5060 Ti almak istiyorum. Kredi kartı sahibi daha önce hiç olmadım, nasıl işliyor bilgim yok. Nasıl işlediğinden de kısaca bahsedebilir misiniz? Ve istediğim zaman iptal edebilir miyim merak ediyorum.

Aylardır 10 binden yukarı çıkartamadım. 9 taksitli kulaklık aldım borcu bitecek hala yükselmedi. Kapatacağım.

Kartın gerçekten avantajları var bazı konularda. Kredi kartı kullanıyorsanız bir şans verebilirsiniz.