emre259

Uzman
Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, yıllık 180 TL civarına almıştım. Sanırım YouTube Premium'dan sonra parasını en çok hak eden sistem. Özellikle ücretsiz kargo inanılmaz hoş oluyor. Kullananlar varsa sizde durumlar nedir? Kazançlar ne kadar?

Screenshot_20250702_153011_Hepsiburada.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, yıllık 180 TL civarına almıştım. Sanırım YouTube Premium'dan sonra parasını en çok hak eden sistem. Özellikle ücretsiz kargo inanılmaz hoş oluyor. Kullananlar varsa sizde durumlar nedir? Kazançlar ne kadar?

Eki Görüntüle 159726
1. Kazanılan miktar: Şu anki kazancın bu dönem için 2.023,10 TL, toplamda ise 5.287,65 TL görünüyor.

2. Kazanç detayları:
- Hepsipara kazancı: 584,16 TL
- Ücretsiz kargo: 1.796,69 TL
- Max üyeliği: 2.856,80 TL
- Premium’a özel kampanyalar: 50,00 TL

3. Kargo avantajı: Ücretsiz kargo, birçok kullanıcı için değerli bir avantaj.

4. Kullanım durumu: YouTube Premium'dan sonra en çok kazandıran sistem olarak değerlendirilmiş.

5. Diğer kullanıcı deneyimleri: Deneyimlerinizi ve kazanç durumlarınızı paylaşabilirsiniz. Bu, diğer kullanıcılar için faydalı olabilir.

Herhangi bir teknik sorun ya da daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa belirtmekten çekinmeyin!

Hepsi buradan hemen birkaç kez alışveriş yaptım ve hepsi sorunluydu. nefret ediyorum o şirketten amazon babadır prime babadır. Saat aldım yanlışını gönderdiler. değişim istememe rağmen iade yapıp, zam yaptılar daha sonra saate.

Hepsi buradan hemen birkaç kez alışveriş yaptım ve hepsi sorunluydu. Nefret ediyorum o şirketten Amazon babadır Prime babadır. Saat aldım yanlışını gönderdiler. Değişim istememe rağmen iade yapıp, zam yaptılar daha sonra saate.

Kesinlikle katılıyorum. Zamanında sadece BluTV için premium almıştım yoksa Hepsiburada gibi bir şirkete asla para vermezdim. Rezalet ya akıllı saat almıştım 30 dakikada şarjı bitiyordu bataryası sorunluydu iade edene kadar canım çıktı. 2 adet farklı sweatshirt aldım ikisini de aynı gönderdiler onda iade etmekle uğraşmayip hediye verdim birini. Hiç dikkat,özen yok.

Böyle üzücü deneyim yaşamanıza üzüldüm, ben bu siteyi sıklıkla kullanıyordum. Umarım kötü deneyim yaşamam diyeyim. Açıkçası şimdiye kadar çok memnunum. Ama herkese her bölgeye aynı hizmeti sunmadıkları açık. @megatronn @seeraddar

Böyle üzücü deneyim yaşamanıza üzüldüm, ben bu siteyi sıklıkla kullanıyordum. Umarım kötü deneyim yaşamam diyeyim. Açıkçası şimdiye kadar çok memnunum. Ama herkese her bölgeye aynı hizmeti sunmadıkları açık. @megatronn @seeraddar

Herkese, her bölgeye, aynı hizmeti sunmuyorlarsa zaten berbat rezil bir şirket oldukları anlamına gelir. Sonuç olarak aynı ülke.

Kargo olarak HepsiJet gerçekten güzel ama hakkını yemeyeyim. En son Hepsiburada'dan kulaklık almıştım 1 günde geldi. Aşırı ucuz olmadıkça Hepsiburada'yı asla tercih etmem. Ama kulaklık aldığım zamanlar hem indirimdeydi hem de kuponla beraber yaklaşık 200 TL daha ucuza geliyordu o yüzden mecburen aldım Allah'tan kulaklıkta bir sorun çıkmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250710_104427_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20250710_104427_Hepsiburada.webp
    129,3 KB · Görüntüleme: 40
Sizden sonra meşale bendeydi ama dün dayanamadım bir klima aldım premium indirimi ile. Klima 25 bin civarlarında idi. Bu ay 23'e düştü. Dünde 21'e. Daha uygununu görmemişim gerçekten.
Dediğiniz gibi çok komik bir paraya bir sürü özellikten faydalanıyoruz. Bence süper.