Dolandırıcılıkla alakası yok giriş seviye bir laptop, ekran kartı 105W. Soğutma zayıf panel zayıf çok da tercih edilecek bir şey değil.
İyi yapmışsınız, size şu sorun olmaz diyen şahısı da göz ardı ettim haberiniz olsun. Siz de bir düşünün bence.Hocam az önce hepsiburada'yı arayıp uyarıda bulundum. İnceleyeceğiz teşekkürler dediler. Bende korkudan almadım. Satıcıya biraz güvenebilsem anında alıcam da korkuyor insan az bi para değil anlayacağınız üzere.
Hocam olay kalitesi değil normalde 45-50K civarına satılan bir cihazı adam 38'e koymuş olay bu. Ürün kalitesinin farkındayım ama fiyatı garip geldi. 4000 serisi kartlar 100W değerinden sonra aynı FPS'i veriyor zatenDolandırıcılıkla alakası yok giriş seviye bir laptop, ekran kartı 105W. Soğutma zayıf panel zayıf çok da tercih edilecek bir şey değil.
Satıcının zaten hiç bir yorumu yok ve satıcının adı bir değişik.Hocam olay kalitesi değil normalde 45-50K civarına satılan bir cihazı adam 38'e koymuş olay bu. Ürün kalitesinin farkındayım ama fiyatı garip geldi. 4000 serisi kartlar 100W değerinden sonra aynı FPS'i veriyor zaten
Ürünün altında bayağı değerlendirme var, dolandırıcılık durumu olduğunu sanmıyorum. Fiyat güncellenmemiş olabilir. Satıcı komik birine benziyor.Eki Görüntüle 29382
Hepsi başka satıcıdan. O ürünün diğer satıcılardaki değerlendirmesini de gösteriyor.Ürünün altında bayağı değerlendirme var, dolandırıcılık durumu olduğunu sanmıyorum. Fiyat güncellenmemiş olabilir. Satıcı komik birine benziyor.Eki Görüntüle 29382
Dolandırıcılıkla alakası yok. Giriş seviye bir laptop, ekran kartı 105W. Soğutma zayıf, panel zayıf çok da tercih edilecek bir şey değil.