Sizce dolandırıcı mıdır? Piyasa fiyatının çok altında bir fiyattan satılıyor
Son düzenleme:
Peki bunu nasıl öğrenebilirim?Hepsiburada sitesinde satış yapıyorsa dolandırıcı değildir. Ama mağaza teşhir ürünü mü gönderiyor, iade ürünleri mi gönderiyor veya cihazlar temiz mi bunu bilemeyiz.
Böyle düşünmek sıkıntı gibi hocam. Ben olsam almazdım.Hepsiburada sitesinde satış yapıyorsa dolandırıcı değildir. Ama mağaza teşhir ürünü mü gönderiyor, iade ürünleri mi gönderiyor veya cihazlar temiz mi bunu bilemeyiz.
Ürünü satın alarak, baktın ürün sıkıntılı geldi iade için Hepsiburada arkanda duracak zaten.
Daha garip olanı aynı ürünü başka satıcı PTTAVM üzerinden satıyor. Bu ürünü satan hepsiburada satıcısı da 10-11 ürün satıyor hepsi de piyasa fiyatının 10K altında ürünler. Satıcının hiç yorumu da yok.Böyle düşünmek sıkıntı gibi hocam. Ben olsam almazdım.
Bilindik mağazalardan alınan ürünlerde bile bu kadar sorun yaşayan insan varken imkansız paramı riske atmazdım ben dostum. 38k çöpe gideceğine 42 43k işte kaçsa ederinden bilindik yerden al kafan rahat etsin. Güvenilir yerlerden indirim takip eder ucuza falan getirirsin.Daha garip olanı aynı ürünü başka satıcı PTTAVM üzerinden satıyor. Bu ürünü satan hepsiburada satıcısı da 10-11 ürün satıyor hepsi de piyasa fiyatının 10K altında ürünler. Satıcının hiç yorumu da yok.
Öyle bir şey yok. Hepsiburada, Trendyol ve N11 gibi sitelerde de bolca dolandırıcı mağaza var. Benim bir tane 27 yaşındaki kuzenim hepsiburada’da dolandırıcıları yakalayıp ihbar falan ediyor ve bundan para alıyor.Hepsiburada sitesinde satış yapıyorsa dolandırıcı değildir. Ama mağaza teşhir ürünü mü gönderiyor, iade ürünleri mi gönderiyor veya cihazlar temiz mi bunu bilemeyiz.
Gören hepsiburada yetkilisi sanacak, o kadar emin cevap vermişsiniz. Tabii ki arkasında duracak ama bu işler o kadar kolay değil.Ürünü satın alarak, baktın ürün sıkıntılı geldi iade için Hepsiburada arkanda duracak
Hocam az önce hepsiburada'yı arayıp uyarıda bulundum. İnceleyeceğiz teşekkürler dediler. Bende korkudan almadım. Satıcıya biraz güvenebilsem anında alıcam da korkuyor insan az bi para değil anlayacağınız üzere.Öyle bir şey yok. Hepsiburada, Trendyol ve N11 gibi sitelerde de bolca dolandırıcı mağaza var. Benim bir tane 27 yaşındaki kuzenim hepsiburada’da dolandırıcıları yakalayıp ihbar falan ediyor ve bundan para alıyor.
Gören hepsiburada yetkilisi sanacak, o kadar emin cevap vermişsiniz. Tabii ki arkasında duracak ama bu işler o kadar kolay değil.