1138

Uzman
Makaleler
6
Hepsiburada'da 150 TL'lik kupon bulunmakta. Bu indirimi QCY kulaklıklarda kullanarak çok iyi fiyatlara alabilirsiniz.

QCY T20: Silikonsuz sevenler için gayet iyi bir model, fiyatına göre tercih edilebilir.

Screenshot_20240117_151418_com.pozitron.hepsiburada.webp

QCY T13 ANC: Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olur kendileri, merak edenler incelemeyi okuyabilirler.

Screenshot_20240117_151332_com.pozitron.hepsiburada.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonumla birlikte AirPods 3. nesil kullanıyorum. Şirkette Windows sistemli bilgisayarım için bunu aldım, sadece bilgisayara bağlanıp kullanacağım. ANC özelliğinden vs. bilgisayarda da yararlanabilir miyim?

Telefonumla birlikte AirPods 3. nesil kullanıyorum. Şirkette Windows sistemli bilgisayarım için bunu aldım, sadece bilgisayara bağlanıp kullanacağım. ANC özelliğinden vs. bilgisayarda da yararlanabilir miyim?
Telefon uygulaması üzerinden ANC'yi açtıktan sonra belirlediğiniz ayarlar her cihazda geçerli oluyor. Nihayetinde kulak içi olduğu için gürültü engellemenin çok iyi olmadığını belirtmek isterim.

Muhtemelen birkaç ay içerisinde bozulur, ilk önce içerisindeki ses ünitesi bozulursa şaşırmam.
1 yıl boyunca T13 modelini kullandım hala cayır cayır çalışıyordu. Düşürdüm veya kaybettim nerede olduğunu bilmediğim için geçenlerde ANC modelini satın aldım gayet memnunun. 5-6 yakınıma önerdim ve onlarda kullanıyor daha sorun yaşayanı görmedim.

Yüksek ve kaliteli ses arayan arkadaşlar var ise kesinlikle tavsiye ederim, ekstra olarak mobil uygulaması var. T20'nin tek sıkıntısı bir tık büyük olması onun dışında fiyatı da çok uygun. Halen uzun süredir kullanıyorum ve bir sıkıntısı yok.

Son düzenleme:
Muhtemelen birkaç ay içerisinde bozulur, ilk önce içerisindeki ses ünitesi bozulursa şaşırmam.
Hiç öyle olmadı hocam, şu an aktif olarak T13 kullanıyorum. Kutusu kaybolduğu için bu ikinci T13'üm. Eskiler de hala çalışır vaziyette. Düşük bütçede tercih edilesi bir marka.

Hiç öyle olmadı hocam, şu an aktif olarak T13 kullanıyorum. Kutusu kaybolduğu için bu ikinci T13'üm. Eskiler de hala çalışır vaziyette. Düşük bütçede tercih edilesi bir marka.
Farklı ucuz markaların hayrını görmedim, QCY'yi de aynı kefeye koydum.
Ucuz dediğimde çakma iPhone değil, Skullcandy-Ttec-Xiaomi ıvır zıvır.

Sizler öyle diyorsanız sorun olmamalı düşük bütçede.

Farklı ucuz markaların hayrını görmedim, QCY'yi de aynı kefeye koydum.
Ucuz dediğimde çakma iPhone değil, Skullcandy-Ttec-Xiaomi ıvır zıvır.

Sizler öyle diyorsanız sorun olmamalı düşük bütçede.
Bahsettiğiniz markalara katılıyorum. Bi ara Xiaomi kullandım rezalet bir kulaklık diyebilirim. Arkadaşımda ttec vardı 4-5 ay bozuldu. QCY aynı fiyatta olmasına rağmen bu kulaklıklara nazaran farkını belli ediyor.