Bütçe
35.000
Cihazdan beklentin nedir? Kamera mı? Oyun mu? Batarya mı? Yoksa başka bir şey

Günlük kullanım ara sıra basit oyunlar, sosyal medya sadece kamera ve batarya kısmında beni üzmesin yeter.

Alınır cihaz. Geçen senenin amiral gemisi ve çok uzun süre güncelleme alan model. Kamera ve batarya sizin için önemliyse S24+'a bakabilirsiniz.

Sıfırları bütçemi aşıyor 35K'nın üzerine çıkmam pek mümkün olamaz fakat yenilenmişleri bütçeme uygun duruyor.

Günlük kullanım ara sıra basit oyunlar, sosyal medya sadece kamera ve batarya kısmında beni üzmesin yeter.

Sıfırları bütçemi aşıyor 35K'nın üzerine çıkmam pek mümkün olamaz fakat yenilenmişleri bütçeme uygun duruyor.

35knin üstübe çıkarsanız daha iyi kamera daha iyi bataryası olan S24+ alırsın.
Ama bu S24'ün kötü olduğu anlamına gelmiyor. İsteklerini çok rahat yapar ve seni memnun edecektir. Pişman etmez.

Xiaomi 14T Pro bakabilirsin. Fakat ön kamerada S24 kadar iyi değil. S24'ün bataryası yetersiz olduğu için önermedim. Fakat bataryayı geri plana atarsan S24'de düşünebilirsin. Ya da selfie benim için kritik öneme sahip değil dersen Xiaomi 14T Pro bakabilirsin.

35knin üstübe çıkarsanız daha iyi kamera daha iyi bataryası olan S24+ alırsın.
Ama bu S24'ün kötü olduğu anlamına gelmiyor. İsteklerini çok rahat yapar ve seni memnun edecektir. Pişman etmez.

Yani bu zamana kadar amiral gemisi bir telefona sahip olmadım, ilk başta bu bütçede iPhone 13 düşünüyordum fakat S24'ün özelliklerini görünce gerçekten 13'ten fersah fersah üstün bir telefon olduğunu fark ettim. Eğer ki her türlü düz S24 benim beklentilerimi karşılayacaksa Plus modeli için bütçemi zorlamanın bir manası yok.

Xiaomi 14t Pro bakabilirsin. Fakat ön kamerada S24 kadar iyi değil. S24'ün bataryası yetersiz olduğu için önermedim. Fakat bataryayı geri plana atarsan S24'te düşünebilirsin. Ya da selfie benim için kritik öneme sahip değil dersen Xiaomi 14t Pro bakabilirsin.

Marka güvenilirliği olsun sistem yazılımı olsun(One UI) Samsung'un daha iyi ve tercihimi Samsung'dan yana kullanmak istiyorum, artık Xiaomi'den gına geldi.

Yani bu zamana kadar amiral gemisi bir telefona sahip olmadım, ilk başta bu bütçede iPhone 13 düşünüyordum fakat S24'ün özelliklerini görünce gerçekten 13'ten fersah fersah üstün bir telefon olduğunu fark ettim. Eğer ki her türlü düz S24 benim beklentilerimi karşılayacaksa Plus modeli için bütçemi zorlamanın bir manası yok.

O zaman S24 hayırlı olsun. Bataryada üzebilir belki o kadar.